Sport

Exclusiv. Coman, transfer de 2.2 mil euro! Ce clauză! “Să lase ŢIGARA!”

UPDATE. Gigi Becali a oferit mai multe informaţii în legătură cu transferul lui Florin Coman la FCSB....
22.08.2017 | 00:06
Exclusiv Coman transfer de 22 mil euro Ce clauza Sa lase TIGARA

UPDATE. Gigi Becali a oferit mai multe informaţii în legătură cu transferul lui Florin Coman la FCSB.

“E al doilea cel mai talentat fotbalist din România după Hagi. Mai bun decât Mutu. I-am pus clauză de 100 milioane de euro. Asta va fi valoarea lui peste doi ani. Dacă uită de ţigaă. I l-am dat exemplu pe Ronaldo. Îi dau un salariu mare, aproape 15.000 de euro pe lună şi vom achita două milioane de euro celor de la Viitorul, plus 500.000 de euro dacă anul viitor intrăm în grupele Champions League. În cazul unui viitor transfer, Viitorul mai ia 20%”, a spus Gigi Becali.

UPDATE. După ce Gigi Becali a plătit 2.200.000 de euro pentru Florinel Coman, Gigi Becali a decis să-i pună o clauză de reziliere uriaşă. FANATIK.RO a aflat că tânărul fotbalist va putea pleca de la FCSB numai în schimbul sumei de 100.000.000 de euro!

UPDATE. Site-ul oficial al celor de la FC Viitorul Constanţa a anunţat despărţirea de Florinel Coman.

“Mulţumim Florinel Coman! Succes la FCSB!

Crescut în ultimii şapte ani în Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Florinel Coman a părăsit clubul constănţean şi a devenit definitiv jucătorul formaţiei FCSB începând de astăzi. FC Viitorul îi mulţumeşte lui Florinel Coman pentru aportul adus la ascensiunea echipei constănţene spre vârful piramidei Ligii I în sezonul precedent şi îi urează mult succes în carieră!”, apare pe site-ul oficial al Viitorului.

UPDATE. Florinel Coman a ajuns în jurul orei 13:00 la palatul din Aleea Alexandru, împreună cu Pietro Chiodi, iar în aceste momente se pun la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte transferul fotbalistului de la FC Viitorul Constanţa la FCSB.

UPDATE. Conform informaţiilor FANATIK.RO, Gigi Becali a plătit 2.200.000 de euro pentru Florinel Coman, care va fi jucătorul Stelei pentru următorii cinci ani.

UPDATE. Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, a anunţat că a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanţa pentru Florinel Coman, iar fotbalistul se va pregăti alături de ceilalţi jucători de la FCSB.

 “Coman va face antrenament mâine împreună cu Budescu şi Alibec. Coman o să fie cel mai mare transfer din istoria fotbalului românesc. M-a sunat Meme, m-au sunat şi alte persoane să întrebe de ce îl iau, dar eu fac ce vreau la mine în casă. M-am înţeles cu Hagi şi băiatul nu va pleca în Austria cu Viitorul. O să vă spun mai multe după ce o să rezolvăm actele”, a spus Gigi Becali pentru TV Sport.ro.

…………………………………….

FCSB se pregăteşte de returul cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii au obţinut un 0-0 în turul de pe “Jose Alvalade” şi au speranţe pentru calificarea în grupele celei mai importante competiţii din Europa. Cu doar câteva zile înainte de meciul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a anunţat două noi transferuri.

Patronul lui FCSB a declarat că vineri va fi adus la echipă încă un fundaş central, acesta având de ales dintr-o listă pe care se află trei nume. Gigi Becali a infirmat faptul că ar fi interesat de Lukasz Szukala, dar a precizat că l-ar interesa Rusescu, un jucător despre care a spus că l-ar lua imediat. Latifundiarul din Pipera a mai precizat că va mai aduc un fotbalist la echipă, însă nu a vrut să dea un nume.

“Mâine ne hotărâm la unul dintre cei trei fundaşi. Nu am cum să vă spun o ordine a lor. Acum negociez cu ei. Plătesc cât îmi permite legea la impresari, adică 10%. Nu este vorba Szukala. E posibil să mă intereseze Rusescu, să vorbesc cu Dică şi cu MM. I-aş da un salariu de maxim 20.000 de euro.

Eu l-aş lua imediat pe Rusescu, îmi place de el, dar să văd ce spun MM şi Dică. Uneori mă consult cu ei, alteori nu. O să mai vină un jucător în afara fundaşului, poate un atacant. Nu pot să zic nimic de Florinel Coman. Nu vreau să-mi strice cineva ploile”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali a declarat ulterior la sport.ro că fundaşul pe care-l aşteaptă să semneze vineri este sârbul Bogdan Planic. Întrebat ce va alege între sârb, croat şi brazilian, Becali a spus: “Sârbul! Doar dacă se ţine de cuvânt!”