Fotbal international

Beșiktaș vrea să scape de Karius după ce portarul a gafat din nou. Reacția antrenorului

12.03.2019 | 19:35
Besiktas vrea sa scape de Karius dupa ce portarul a gafat din nou Reactia antrenorului

Îndepărtat de Liverpool din cauza gafelor făcute în finala Ligii Campionilor și nu numai, Loris Karius nu mai are viață lungă nici la Beșiktaș. Turcii s-au săturat de erorile portarului, iar antrenorul echipei a lăsat să se înțeleagă faptul că Beșiktaș nu are nicio intenție de a-l transfera definitiv pe Karius la vară. 

Beșiktaș vrea să scape de Karius după ce portarul a gafat din nou

Karius a comis-o cel mai recent în partida de campionat disputată de Beșiktaș pe teren propriu împotriva Konyei. Portarul a luat ușor un gol la scorul de 1-0 pentru echipa sa. Până la urmă, Karius a fost salvat de Kagawa, care i-a adus victoria lui Beșiktaș cu 3-2 printr-un gol marcat în prelungiri.

La finalul partidei, antrenorul Senol Gunes a afimar că nu vede niciun progres în evoluțiile lui Karius și că împrumutul său nu a fost tocmai o mutare inspirată. Astfel, din vară Karius se va întoarce la Liverpool, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el și acolo. „Cormoranii” au arătat deja că nu-l mai doresc, așa că, cel mai probabil, portarul va fi vândut. Contractul său cu Liverpool expiră abia în 2020.

Loris Karius a fost în centrul atenției anul trecut la finala Champions League din luna mai, disputată între Liverpool și Real Madrid. Madrilenii au câștigat cu 3-1, iar Karius a gafat grav la două dintre golurile primite de „cormorani”. Înainte de a semna cu Liverpool, Karius a evoluat în Bundesliga, la Mainz.

Cu Loris Karius în poartă în 26 de meciuri oficiale, Beșiktaș a primit nu mai puțin de 37 de goluri, o medie ridicată ținând cont de nivelul pe care acest club îl are în Turcia, luptându-se an de an pentru titlu.

Din fericire pentru Karius, salvarea sa ar putea fi plecarea lui Gunes la naționala Turciei. Favorit să-i ia locul este Mircea Lucescu.