Fotbal intern

Miriuţă, despre cazul “Beţie la Piatra”. “O să vedeţi ce măsuri iau!”

UPDATE. Vasile Miriuţă a vorbit în premieră într-o conferinţă de presă despre scandalul în care au fost implicaţi şase jucători dinamovişti în seara dinaintea de meciul de la Piatra...
29.10.2017 | 15:50
Miriuta despre cazul Betie la Piatra O sa vedeti ce masuri iau

UPDATE. Vasile Miriuţă a vorbit în premieră într-o conferinţă de presă despre scandalul în care au fost implicaţi şase jucători dinamovişti în seara dinaintea de meciul de la Piatra Neamţ, din Cupa României, împotriva celor de la Aerostar Bacău (1-0).

“Am să vă răspund după meciul cu Viitorul despre aceste speculaţii. Acum îmi canalizez toată energia pentru meciul cu Viitorul. Vom afla exact dacă a fost ceva sau nu. Până la proba contrarie, mă focuzez pe meciul de mâine. Când aflu concret dacă şi ce s-a întâmplat, o să vedeţi ce decizii iau”, a spus antrenorul lui Dinamo.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Petrecerea de la Piatra Neamţ, dinaintea meciului din Cupa României cu Aerostar Bacău, de miercuri (scor 1-0), nu are cum să nu rămână fără urmări pentru fotbaliştii dinamovişti, aşa cum i-a ameninţat imediat după incident şi patronul Ionuţ Negoiţă.

Acesta a menţionat că vinovaţii, în speţă Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Laurenţiu Costache, Alin Dudea şi Vlad Muţiu, vor fi penalizaţi conform Regulamentului de Ordine Interioară, dar încă nu a stabilit ce natură vor avea pedepsele pentru cheflii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Beţia dinamovistă nu va rămâne fără urmări

Deocamdată, nu s-a anunţat nicio măsură, Ionuţ Negoiţă nedorind să strice atmosfera înaintea unei importante partide de campionat, precum cea cu Viitorul Constanţa, care va avea loc luni, 30 octombrie, de la ora 20:45. Omul de încredere al patronului, Dorin Irimia anunţă că “ancheta” e în plină desfăşurare.

“Domnul Vasile Miriuţă ştie ce are de făcut. Ancheta internă în acest caz nu s-a încheiat deocamdată. Vom anunţa deciziile pe care le-am luat şi mai multe detaliile legate de acest episod marţi, după meciul cu Viitorul Constanţa”, a declarat, în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO, Dorin Irimia.