Pariuri sportive

Betmag.ro îţi oferă cele mai bune ponturi la pariuri

Betmag.ro, site-ul de pariuri sportive cu cea mai rapidă ascensiune din industrie, îţi oferă zilnic zeci de pronosticuri la meciurile tari din fotbal, tenis, baschet sau handbal.
26.01.2018 | 07:47
Betmagro iti ofera cele mai bune ponturi la pariuri

Cel mai important rol în viziunea Betmag.ro îl ocupă însă informarea tuturor pariorilor. Astfel, fiecare pont este însoţit de o analiză echilibrată, ce conţine statistici amănunţite, echipe probabile, jucători indisponibili şi o lungă serie de alte detalii care te pot ajuta să câştigi la pariuri.

Betmag.ro este totodată singurul site de pariuri sportive din România unde vei găsi în fiecare weekend echipele probabile şi pronosticuri pentru toate meciurile programate în cele şase campionate care contează: Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1. În total, ai la dispoziţie 56 de partide asupra cărora te poţi informa într-un mod simplu, rapid şi eficient.

BETMAG.RO – GHIDUL TĂU ÎN PARIURI ONLINE

Aproximativ 20 de case de pariuri online activează în acest moment în ţara noastră. Pe Betmag.ro găseşti ghidul fiecăreia. Începând cu procedura de înregistrare sau bonusurile oferite noilor clienţi şi terminând cu paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a plasa un bilet, ai la dispoziţie orice informaţie care te va ajuta să-ţi găseşti agenţia care ţi se potriveşte. Fie că-ţi plac bonusurile, cotele mari ori, pur şi simplu, vrei ca banii pe care îi retragi să-ţi ajungă cât mai repede pe card, pe Betmag.ro vei cunoaşte alegerea optimă pentru tine.

Chiar şi pariorii experimentaţi pot beneficia de pe urma informaţiilor pe care le vor regăsi pe site-ul Betmag.ro. Orice promoţie nouă propusă de o casă de pariuri va fi publicată la scurt timp după lansarea sa pe piaţă. În acest mod, pariorii vor afla rapid cine le oferă un freebet sau un nou bonus pentru un anumit eveniment sportiv. Găseşti chiar şi tutoriale despre cum îţi poţi plăti impozitele anuale în urma câştigurilor pe care le-ai realizat din pariuri online.