Sporturi

Bianca Andreescu a impresionat pe toată lumea la US Open! Ce spun Darren Cahill și Taylor Townsend despre jucătoarea cu origini în România

03.09.2019 | 14:57
Bianca Andreescu a impresionat pe toata lumea la US Open Ce spun Darren Cahill si Taylor Townsend despre jucatoarea cu origini in Romania

Bianca Andreescu a reușit calificarea în sferturile ultimului turneu de Mare Șlem al anului, după ce a trecut de americanca Taylor Townsend, cea care le-a eliminat pe Simona Halep și Sorana Cîrstea. După prestația excelentă de la Flushing Meadows, atât Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, cât și ultima adversară Townsend, au avut doar cuvinte de laudă pentru sportiva cu origini în România.

Cahill: “Bianca are un spirit de luptă remarcabil”

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a remarcat spiritul de luptă al jucătoarei ajunsă pe locul 15 în clasamentul WTA la doar 19 ani. În plus, australianul remarcă forța și precizia loviturilor Biancăi, nespecifice la o vârstă atât de fragedă.

Felul în care Bianca lovește mingea este de-a dreptul impresionant. Sunt puține jucătoare care pot imprima o astfel de forță și o asemenea precizie. Și nu mă refer la cele de vârsta ei, ci la cele cu experiență. În plus, are un spirit de lupta de-a dreptul remarcabil“, a spus Darren Cahill la TSN.

Taylor Townsend a fost jucătoarea eliminată de Andreescu în optimi la US Open. Sursă Foto: Hepta
Taylor Townsend a fost jucătoarea eliminată de Andreescu în optimi la US Open. Sursă Foto: Hepta

Taylor Townsend, impresionată de Bianca Andreescu

Americanca Taylor Townsend a fost ultima victimă făcută de Bianca Andreescu în cursa către primul trofeul de Mare Șlem din carieră. Jucătoarea care a produs surpriza și a eliminat-o pe Simona Halep la Flushing Meadows, a avut doar cuvinte de laudă pentru Andreescu: “Bianca, ești cea mai tare! M-am distrat în seara asta! Mult succes pentru restul turneului“.

Andreescu a reușit calificarea în sferturi după ce a învins-o pe Townsend în trei seturi, 6-1, 4-6, 6-2, la finele unui meci ce s-a terminat în mai puțin de două ore. Pentru un loc în ultimele patru la US Open, Bianca se va lupta cu jucătoarea clasată pe locul 26 în ierarhia WTA, Elise Mertens. Meciul se va miercuri, 4 septembrie, ora urmând a fi anunțată ulterior de organizatori.

  • 19 ani are Bianca Andreescu