Sporturi

Bianca Andreescu a primit cadou un bolid de lux după victoria de la US Open! Mașina costă peste 130.000 de dolari

13.09.2019 | 19:01
Bianca Andreescu a primit cadou un bolid de lux dupa victoria de la US Open Masina costa peste 130000 de dolari

După laude peste laude din partea fanilor, mass-media și a oficialităților canadiene, Bianca Andreescu începe să primească și cadouri după titlul de la US Open. Tânăra jucătoare de 19 ani cu origini în România este, începând de ieri, posesoarea unui superb BMW M8 Cabriolet.

Bianca Andreescu, recompensată cu un bolid de lux după victoria de la US Open

Bianca Andreescu și-a rotunjit considerabil veniturile după US Open 2019. Finala câștigată cu Serena Williams i-a adus acesteia un cec de 3,85 milioane de dolari. După bani, Bianca începe să primească și alte cadouri. Unul dintre sponsorii jucătoarei din Canada, celebrul brand auto BMW, i-a oferit acesteia o bijuterie pe patru roți.

Într-o postare pe site-urile de socializare, compania de automobile îi transmite un mesaj superb Biancăi după triumful de la Flushing Meadows și o anunță că o nouă mașină  îi va apărea în garaj: “Nimic nu spune mai perfect ‘Bine ai venit acasă’ decât un M8 Cabriolet. Suntem fericiți să îl avem pe ambasadorul BMW pe pământ canadian din nou. Felicitări pentru succesul istoric de la US Open”, scrie sponsorul Biancăi pe Twitter. BMW M8 Cabriolet este o mașină de lux a brandului german, al cărui preț de pornire este de 133,000 de dolari. Bolidul dispune de un motor puternic, V8, care îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,3, secunde.

Bianca Andreescu, recompensată cu un bolid de lux după victoria de la US Open
Bianca Andreescu, recompensată cu un bolid de lux după victoria de la US Open
  • 133.000 de dolari este preţul de catalog pentru un BMW M8 Cabriolet

Bianca Andreescu, asaltată de companii importante după succesele din 2019

La 19 ani, Bianca Andreescu are deja companii uriașe care o sponsorizează. Într-un interviu pentru The Globe and Mail, agentul jucătoarei din Canada, Jonathan Dasnieres, spune că Bianca va semna noi angajamente de imagine după US Open 2019: “Sincer, nu ne așteptam ca aceste zile în care marile companii bat la ușă să vină așa repede. Nu ne grăbim cu noile contracte, avem timp suficient. Am spus NU deja mai multor oferte. Momentan, Bianca are ca sponsori pe Nike, BMW și lanțul de restaurante vegane Copper Branch”, a spus agentul.

La US Open 2019, Bianca Andreescu a câștigat mai mulți bani decât în restul carierei. Până la ediția din acest an a turneului american, canadianca adunase 2.4 milioane de dolari. După ultimul Grand Slam al anului, acestora li se mai adaugă încă 3,85 de milioane de dolari.

  • 3.850.000 de dolari a câştigat Bianca Andreescu pentru succesul de la US Open