Sporturi

Bianca Andreescu – Angelique Kerber 6-4, 3-6, 6-4. Primul titlu WTA pentru Bianca vine la Indian Wells! Urcă 36 de locuri în clasament și o ajută și pe Halep

18.03.2019 | 00:34
Bianca Andreescu este deja la cel mai important rezultat al carierei

UPDATE, ora 00:33 / Bianca Andreescu a câștigat primul ei titlu WTA, chiar unul de categorie Premier Mandatory, după victoria spectaculoasă din finala Indian Wells, cu Angie Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. Este prima dată când o jucătoare care primește invitație se impune în California. Bianca va urca 36 de locuri în clasament, până pe 24, și o ajută pe Simona Halep să rămână pe podium, pe locul 3 WTA.


5-4. Bianca a avut trei mingi de meci, dar Kerber salvează și face break!

5-3. Bianca face break și va servi pentru trofeu!

4-3. Bianca își face serviciul.

3-3. Rebreak reușit de Bianca.

2-3. Kerber facea break!

2-2. Kerber egalează.

2-1. Bianca trece în avantaj.

1-1. Kerber răspunde și ea cu un game făcut pe propriul serviciu.

1-0. Bianca își face serviciul.


3-6. Kerber închide setul doi. Avem decisiv.

3-5. Bianca rămâne în set.

2-5. Kerber își păstrează break-ul avans.

2-4. Bianca își face serviciul.

1-4. Kerber își face serviciul.

1-3. Kerber face primul break.

1-2. Kerber salvează minge de break în acest game.

1-1. Bianca își face serviciul.

0-1. Kerber își face serviciul.


6-4. Bianca nu îi lasă șanse nemțoaicei.

5-4. Kerber își face serviciul, dar Bianca va servi pentru set.

5-3. Bianca se apropie de adjudecarea primului set.

4-3. Kerber își face și ea serviciul.

4-2. Bianca servește perfect în continuare.

3-2. Kerber reduce din diferență.

3-1. Andreescu își face și ea serviciul din nou.

2-1. Kerber își face și ea serviciul.

2-0. Bianca își face serviciul.

1-0. Start cu break pentru Bianca.

Bianca Andreescu – Angelique Kerber Live Stream Online pe Digi Sport

Partida dintre Bianca Andreescu şi Angelique Kerber este programata la Indian Wells în seara aceasta, primul meci pe Stadium 1, cel mai mare din complex, şi va lua startul de la ora 22:00, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul feminin de tenis, aşa că această finală va fi cu adevărat o premieră absolută.

Bianca Andreescu se află într-o formă de zile mari la Indian Wells. Ea a acces pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de către organizatori, însă nu a dezamăgit nicio clipă. Ea a trecut la Indian Wells de Irina Begu, Dominika Cibulkova, Stefanie Voegele, Qiang Wang, Garbine Muguruza şi Elina Svitolina. Până în această fază a competiţiei, ea nu a cedat decât două seturi.

Finala de la Indian Wells se dispută între Bianca Andreescu şi Angelique Kerber

Meciurile de la Indian Wells 2019 se vad în format Live Video pe FANATIK.RO

De partea cealaltă, adversara ei din finală, Angelique Kerber, le-a învins la Indian Wells pe Yiulia Putintseva, Natalia Vikhlyantseva, Aryna Sabalenka, Venus Williams şi Belinda Bencic. Jucătoare de tenis din Germania a cedat şi ea tot două seturi până să ajungă în ultimul act la Indian Wells. De altfel, pentru Angie, aceasta este prima ei finală de categorie Premier Mandatory din carieră.

Bianca Andreescu are un sezon incredibil până acum, ea înregistrând deja 27 de victorii. Jucătoarea de origine română a disputat finala la Auckland (a fost învinsă de Julia Goerges, scor 2-6, 7-5, 6-1), a ajuns pe taboul principal de la Australian Open, după trei victorii în calificări, și s-a oprit în turul al doilea (a fost învinsă de Anastasija Sveastova, scor 6-3, 3-6, 6-2). Mai apoi, Andreescu s-a impus în finala de la Newport Beach, de categorie “125K Series” (0-6, 6-4, 6-2 cu Jessica Pegula) și a obținut și două victorii pentru Canada în întâlnirea cu Olanda din Fed Cup. A urmat turneul de la Acapulco, acolo unde s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Sofia Kenin, după o serie de 10 victorii consecutive.

Ce au declarat jucătoarele înainte de marea finală de la Indian Wells

“Kerber este o luptătoare incredibilă. Poate să redirecţioneze oricând loviturile. Are această capacitate de a trimite mingea oricând acolo unde îşi doreşte. Are o servă decentă. Se mişcă însă foarte bine pe teren şi e o mare luptătoare”, a spus Andreescu la Miami.

“Abia aştept această bătălie care va fi foarte dură cu siguranţă. Ea (n.r. Bianca Andreescu) a intrat pe tablou graţie unui wildcard şi a învins multe jucătoare bune. Nu are nimic de pierdut, se bucură de tenis şi pot spune că este o tenismenă grozavă. Ştiu că trebuie să joc la cel mai înalt nivel în finală, dar voi încerca să mă şi bucur de această partidă”, a spus Angelique Kerber.