Sporturi

Bianca Andreescu, întrebată la Miami ce va face cu suma uriaşă încasată! “Îmi voi cumpăra una!”

26.03.2019 | 13:00
Bianca Andreescu intrebata la Miami ce va face cu suma uriasa incasata Imi voi cumpara una

Bianca Andreescu a fost întrebată la Miami ce va face cu suma uriaşă încasată. Bianca Andreescu, locul 24 WTA, a avut parte de un început de sezon 2018 extraordinar, cu victorii pe bandă rulantă la jucătoare mult mai bine cotate decât ea, cu o ascensiune debordantă în clasamentul mondial şi cu o mulţime de premii câştigate din tenis. Pe deasupra, ea s-a impus şi la Indian Wells câştigând astfel primul ei titlu Premier Mandatory din carieră.

Ce planuri are Bianca Andreescu pentru banii câştigaţi în ultima vreme

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, a încehiat seria de zece victorii consecutive şi a abandonat în setul doi al meciului cu estona Anett Kontaveit, din optimile de finală la turneul de la Miami. Andreescu, locul 24 mondial, a abandonat la scorul de 6-1, 2-0, pentru Kontaveit, locul 19 mondial şi cap de serie 21. În sferturi, Kontaveit va evolua cu taiwaneza Su-Wei Hsieh.

Totuşi, Bianca Andreescu, deşi nu mai este în competiţie la Miami, a câştigat în acest an peste 1.5 milioane de dolari, iar la confeinţa de presă a fost întrebată de către jurnaliştii prezenţi ce planuri are cu banii câştigaţi din tenis. Tânăra de 18 ani nu a ezitat nicio secundă cu răspunsul: “N-am de gând să las banii acolo! Am vrut să-mi cumpăr o poşetă Louis Vuitton din primul meu mare premiu şi probabil îmi voi cumpăra una”, a declarat Bianca la conferinţa de presă.

Bianca Andreescu pe terenul de tenis

Bianca Andreescu a explicat de ce a abandonat în meciul cu Anett Kontaveit

”Am încercat tot tratamentul posibil. Am crezut că voi fi ok, dar era tot mai rău pe măsură ce meciul înainta. Am jucat multe meciuri și cred că este modul prin care corpul meu mi-a zis că ajunge. Doctorul spune că nu e nimic foarte serios, dar durerea este acolo”, a fost explicația oferită de Bianca Andreescu pentru retragerea de la Miami Open 2019.