Life

Bianca Comănici, extrem de supărată. Chiar ea a făcut anunțul: „O veste foarte rea, extrem de rea!” – Video

08.09.2020 | 16:30
Bianca Comanici extrem de suparata Chiar ea a facut anuntul O veste foarte rea extrem de rea  Video
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, câștigătoarea sezonului doi al emisiunii Puterea dragostei, și-a văzut unul din marile ei vise năruit.

Bianca Comănici, pe lângă facultate, deocamdată

Fosta iubită a lui Livian Pop, cu care a format o relație pe perioada șederii în reality-show-ul filmat în Istanbul, i-a anunțat pe fani că anul ăsta nu a reușit să dea la facultate, așa cum își dorea, pentru că nu a mai avut loc pe liste.

ADVERTISEMENT

Tânăra a explicat într-un live pe canalul ei de Youtube că a aflat la fața locului că nu se mai fac înscrieri, iar în momentul în care i s-a spus că trebuie să mai aștepte măcar un an a căzut cerul peste ea.

„O veste foarte foarte rea, extrem de rea! Însă poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu. Trebuia să mă duc diminață să mă înscriu la facultate, dar din păcate, nu se mai fac înscrieri la facultate pentru că nu sunt foarte mulți studenți. Și din cauza nu o să înceapa cursurile”, a povestit Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea dragostei face bani din activitățile online

„Chiar nu am ce să fac. Din păcate nu am reușit anul ăsta. Poate așa a fost să fie. Să nu fac o facultate doar ca să o fac. Mă gândesc că eu oricum o să dau bac-ul anul viitor.

Până atunci o să mă pregătesc și apoi o să încep cu facultatea. Poate așa a fost să fie, ca să încep altă facultate, nu știu… destinul. Asta s-a întâmplat din cauza pandemiei”, a completat bruneta.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea dragostei poate sta deocamdată liniștită, căci notorietatea pe care a câștigat-o datorită producției difuzate de Kanal D i-au adus niște bani frumoși în pușculiță.

Pe lângă premiul împărțit cu Livian, vedeta se bucură de o serie de oferte din toate părțile, iar o parte din bani îi face deja din postările de pe Instagram plus că are și vlogurile pe Youtube de unde speră să iasă un leu din reclame.

ADVERTISEMENT

https://www.youtube.com/watch?v=9JgFmqQEavs