News

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pleacă din nou în vacanță! După Hong Kong, au ales o nouă detinație de lux

30.03.2019 | 16:35
Bianca Dragusanu si Alex Bodi pleaca din nou in vacanta Dupa Hong Kong au ales o noua detinatie de lux

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dintr-o vacanță în alta! Porumbeii își petrec timpul împreună numai departe de ochii lumii, în cele mai luxoase locuri. Dacă vacanța precedentă a avut loc în Hong Kong, acum vor merge în Dubai. Opulență de zile mari în cuplul Drăgușanu-Bodi! Recent, fosta prezentatoare de televiziune a făcut declarații despre relația din prezent, fiind invitată la Teo Show. Ce a mărturisit aceasta?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, altă vacanță luxoasă

Bianca Drăgușanu si Alex Bodi aleg din ce în ce mai des să-și trăiască iubirea printre mai exotice peisaje. Cei doi se duc dintr-o vacanță în alta! Daca data trecută au ales Hong Kong, acum, vor vizita capitala luxului, Dubai.  Recent, Bianca Drăgușanu, invitată într-o emisiune TV, a mărturisit totul despre relația actuală cu omul de afaceri.

„S-a exagerat foarte mult, nu aș sta niciodată cu un bărbat care mă lovește. Nu am ajuns în nici un punct și nici nu vom ajunge. S-a exagerat în prisma acestei relații, cu toate că noi am fost limitați în declarații.”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pleacă întrt-o altă vacanță luxoasă
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pleacă întrt-o altă vacanță luxoasă

Bianca Drăgușanu, despre “corecția” aplicată de Alex Bodi

“S-a exagerat foarte mult! Am stabilit să ne trăim relația noi, fără să mai punem poze pe Instagram, deja ma început să mai ștergem din ele. Nu mai simt nevoia să o fac. Dacă nu aș fi fericită, aș fi fericită oricum. Fericirea mea nu depinde de altcineva, doar de mine, familia și fiica mea.

Am discutat și cu mama lui, am o relație foarte bună, o respect și o iubesc, nu s-a întâmplat așa ceva. Chiar el a zis, eu n-aș fi stat niciodată cu un bărbat care ar face așa ceva. În momentul în care ai iertat un bărbat care ți-a dat o palmă îți va da o mamă de bătaie”, a declarat Bianca Drăgușanu, într-o emisiune TV.