Fotbal international

VIDEO. Gol Messi şi Barca bate la Bilbao! E la plus 8 de Real Madrid

UPDATE, ora 23:40 / FC Barcelona se impune la Bilbao, scor 2-0, prin golurile marcate de Leo Messi şi Paulinho, şi îşi consolidează avantajul în fruntea La Liga! Catalanii au 28 de puncte după...
29.10.2017 | 00:06
VIDEO Gol Messi si Barca bate la Bilbao E la plus 8 de Real Madrid

UPDATE, ora 23:40 / FC Barcelona se impune la Bilbao, scor 2-0, prin golurile marcate de Leo Messi şi Paulinho, şi îşi consolidează avantajul în fruntea La Liga! Catalanii au 28 de puncte după primele zece etape, patru peste Valencia şi opt peste Real Madrid. “Galacticii” joacă duminică, pe terenul Gironei.

UPDATE, ora 21:45 / Messi şi Suarez sunt titulari în partida complicată pe care FC Barcelona o joacă pe terenul celor de la Atheltic Bilbao. Lipseşte Iniesta, accidentat. Formaţia pregătită de Ernesto Valverde mai are doar două puncte avans faţă de Valencia, care s-a impus la Alaves. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi


Evenimentele care se petrec în aceste zile în Catalonia, după ce Parlamentul acestei regiuni a decis să proclame independenţa faţă de Spania nu au cum să nu aibă repercusiuni şi asupra fotbalului. Iar FC Barcelona este un brand atât de mare şi de puternic încât multe priviri sunt îndreptate şi asupra situaţiei generate pentru gruparea blaugrana de factorul politic.

Evident, ceea ce se petrece în Catalonia lasă multe semne de întrebare privind ceea ce se va petrece la clubul emblemă al regiunii. Jucătorii urmăresc destul de îngrijoraţi desfăşurarea evenimentelor şi aşteaptă ca situaţia să se clarifice, ceea ce ar însemna din punctul lor de vedere ca echipa să continue în Primera Division, nu să fie obligată să joace într-un campionat al regiunii, obscur ca valoare.

Bilbao – Barcelona LIVE STREAM Primera Division. Vedetele iau în calcul plecarea de la FC Barcelona

Vedetele echipei, argentinianul Leo Messi, uruguayanul Luis Suarez sau portarul german Ter Stegen au evitat, diplomatic, să facă orice comentariu privind viitorul lor la gruparea catalană, mulţumindu-se să se transforme în observatori a evenimentelor şi lăsând astfel clar impresia că nu există nici o siguranţă că odată ce Liga Spaniolă ar decide să interzică Barcelonei să continue alături de Real Madrid nu vor alege varianta de a pleca la alt club.

Însă, conform celor de la Don Balon, există şi fotbalişti care nu se vor despărţi de Barcelona, chiar dacă echipa nu va mai juca în Primera Division. Sunt trei fotbalişti catalani get beget, în frunte cu Gerard Pique, un vajnic promotor al independenţei, Andres Iniesta şi Sergi Roberto, dar la aceştia se adaugă, neaşteptat, doi dintre străini: croatul Ivan Rakitic şi francezul Samuel Umtiti, care au declarat că pe ei politicul nu îi interesează şi că dacă ei vor să joace la Barca şi Barca vrea să îi aibă în lot ei vor rămâne pe Nou Camp.

Tags: