Fotbal intern

FOTO. Surpriză neplăcută pentru fani. Cum arată biletele Stelei

Steaua va juca primul meci din sezonul 2017-2018 al Ligii 1 contra formaţiei FC Voluntari, azi, de la ora 21:00, pe "Naţional Arena", iar fanii care au dorit să vadă pe viu duelul cu echipa care a...
16.07.2017 | 19:25

Steaua va juca primul meci din sezonul 2017-2018 al Ligii 1 contra formaţiei FC Voluntari, azi, de la ora 21:00, pe “Naţional Arena”, iar fanii care au dorit să vadă pe viu duelul cu echipa care a câştigat două trofee în sezonul trecut (Cupa şi Supercupa României), au avut parte de o surpriză uriaşă.

Suporterii care s-au deplasat la “Naţional Arena” pentru a-şi cumpăra bilete pentru primul meci al Stelei în noul sezon au avut parte de o surpriză mai puţin plăcută. Aceştia au fost uimiţi când au văzut tichetele scoase la vânzare de echipa finanţată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Tichetele sunt cu totul diferite faţă de cele din sezoanele anterioare. Acestea sunt puţin mai groase ca o foaie A4 şi sunt inscripţionate cum ar fi fost scoase la xerox. Totodată, singurul element de siguranţă care apare pe bilete este codul de bare, obligatoriu a Naţional Arena.

Bilete Steaua. Fanii au fost socati. Cum arata tichetele din Liga 1

Preţurile biletelor sunt următoarele:

PELUZA – 10 LEI
TRIBUNA 2 – 20 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Bilete Steaua. Iată cum arătau înainte 

Bilete Steaua. Fanii au fost socati. Cum arata tichetele din Liga 1 (2) Bilete Steaua. Fanii au fost socati. Cum arata tichetele din Liga 1 (1)

Steaua-FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro

Tags: