Sporturi

Biletul Zilei 11 decembrie. Ponturi din ultima etapă de Champions League

11.12.2018 | 12:35
Biletul Zilei 11 decembrie Ponturi din ultima etapa de Champions League

Biletul Zilei de marți, 11 decembrie, are în componență două partide din ultima etapă a Ligii Campionilor: Inter – PSV și Club Brugge – Atletico Madrid. Am ales două ponturi pariuri clare pentru aceste partide, care ne aduc un multiplicator total de 2,30, numai bun pentru o investiție medie. Miză mai are doar meciul Inter – PSV, întrucât ”nerrazzuri” au nevoie de un succes pentru a ajunge în următoarea fază a Ligii Campionilor, dar nici asta nu e suficient…

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 11 decembrie AICI. După primele cinci etape din faza grupelor, Inter are același număr de puncte cu Tottenham, iar această ultimă etapă este decisivă. Prima șansă la calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor o are chiar Inter. Adversara ei, PSV, este deja eliminată din Europa. Totuși, lui Inter nu îi este suficientă victoria pentru a merge mai departe. Dacă Tottenham câștigă pe terenul Barcelonei, atunci englezii se califică, împreună cu catalanii, care au deja primul loc al grupei asigurat. Pontul pe care ți l-am oferit pentru Inter – PSV este destul de evident și îl poți găsi AICI.

VERIFICĂ pontul pentru Inter – PSV

Biletul Zilei, 11 decembrie. Pariul pentru Club Brugge – Atletico Madrid

Mergem acum la următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Club Brugge – Atletico Madrid. Al doilea meci nu are o miză atât de importantă, însă este unul pe care eu, personal, în consider extrem de profitabil. Club Brugge are obiectivul îndeplinit și, anume, calificarea în primăvara Europa League. La fel și Atletico Madrid, care este deja calificată în faza următoarea a Champions League. Mai rămâne de stabilit doar locul. Momentan, trupa lui Diego Simeone este pe primul loc și are un avantaj de două puncte față de locul al doilea, ocupat de Borussia Dortmund. De ce am spus mai devreme că este un meci profitabil… Ei bine, Atletico Madrid este într-o formă excelentă, are 10 meciuri consecutive fără înfrângere și chiar are nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a fi sigură de primul loc al grupei A.