Sporturi

Biletul Zilei 17 decembrie: două Ponturi Pariuri din Liga 1 și Serie A

17.12.2018 | 12:37
Biletul Zilei 17 decembrie doua Ponturi Pariuri din Liga 1 si Serie A

Biletul Zilei de miercuri, 17 decembrie, este compus, ca de obicei, din două meciuri cu mari șanse de reușită. De data aceasta alegem să mizăm pe Viitorul Constanța – CFR Cluj și Atalanta – Lazio. Cele două meciuri se dispută luni și compun în total o cotă de 2,40, numai bună pentru a începe săptămâna de pariuri pe plus.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 17 decembrie AICI.Viitorul lui Gică Hagi are un meci extrem de greu la Ovidiu. Acolo se deplasează liderul CFR Cluj. Gazdele au evoluții inconstante pe teren propriu, bifând toate cele 3 ”semne” în precedentele 3 meciuri disputate la Constanța: 4-1 cu Dinamo, 0-0 cu Concordia și 2-3 cu Sepsi. CFR Cluj are nevoie de victorie. Altfel, FCSB ar putea să-i fure prima poziție, înainte de pauza de iarnă. Constănțenii au câștigat 3 din ultimele 4 meciuri directe cu CFR Cluj, disputate pe teren propriu, însă, ultimul cuvânt l-a avut de spus formația din Gruia, care a câștigat precedenta vizită cu 2-1.

VERIFICĂ pontul pentru Viitorul – CFR Cluj

Biletul Zilei, 17 decembrie. Pariul pentru Atalanta – Lazio

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Atalanta – Lazio. Echipa romană trece prin cea mai slabă perioadă din acest sezon, având o serie de 6 meciuri fără victorie, timp în care a înregistrat 4 remize și două înfrângeri. Atalanta a bifat 3 victorii în ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu. Recomand un pariu de cotă 1,68 pentru ultimul meci al etapei din Serie A. Baftă!