Sporturi

Biletul Zilei 30 noiembrie. Ponturi pentru CFR Cluj – Voluntari și Poli Iași – Sepsi

30.11.2018 | 12:24
Biletul Zilei 30 noiembrie Ponturi pentru CFR Cluj  Voluntari si Poli Iasi  Sepsi

Biletul Zilei de ieri a ieșit fără emoții. Am jucat peste 3,5 goluri la AC Milan – Dundelage 5-2 și ”2 solist” la Rosenbog – Celtc 0-1. Pentru tichetul de astăzi, 30 noiembrie, am ales să pariem pe cele două meciuri care se dispută astăzi în Liga 1: Poli Iași – ACS Sepsi și CFR Cluj – FC Voluntari. În total, cele două ponturi pariuri de Sfântul Andrei generează o cotă totală de 2,21, suficientă pentru a intra cu ”provizii” în iarnă, care, oficial, vine mâine.

Verifică cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 30 noiembrie AICI. Primul meci despre care vom vorbi este cel dintre Iași și Sepsi, programat la ora 17:30. Moldovenii nu traversează deloc o perioadă bună, chiar dacă etapa trecută a condus-o pe FCSB timp de câteva minute. Sunt pe penultimul loc al clasamentului și nu au nicio victorie pe propriul teren de la sfârșitul lui septembrie. De partea cealaltă, Sepsi OSK este exact peste linia de play-off și nu prea pierde pe teren străin. A făcut-o doar la FCSB și Hermannstadt. Pentru această partidă, am selectat un pont extrem de bun și care ar trebui să ne ferească de emoții.

  • VERIFICĂ pontul pentru Poli Iași – Sepsi OSK

Biletul Zilei, 30 noiembrie. Ce pariem la CFR – Voluntari

Aici pariul nostru ar trebui să fie clar, nu? Adică un ”1 solist” al rezolva treaba. Nu este așa. Nu mizăm pe acest ”semn” pentru că multiplicatorul este foarte mic: 1,27 la casele de pariuri mai generoase. Așa că ne-am reorientat spre altceva. Verifică AICI pontul pe care îl pariem la CFR Cluj – FC Voluntari. FC Voluntari demonstrează în fiecare meci că este incapabilă să câștige. Are 5 înfrângeri consecutive și este pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 8 puncte după 16 etape. Asta înseamnă o medie de 0,5 puncte pe etapă… CFR Cluj joacă în altă ligă în comparație cu Voluntari, însă pe teren propriu nu se descurcă așa de bine precum ne așteptam. Din acest motiv am și refuzat să jucăm acea cotă de 1,27 pentru ”1 solist”. Baftă!