Sporturi

Biletul Zilei 4 ianuarie. Cel de ieri a fost CÂȘTIGĂTOR. Cotă 2,56 ”prinsă”!

04.01.2019 | 14:03
Biletul Zilei 4 ianuarie Cel de ieri a fost CASTIGATOR Cota 256 prinsa

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător! Am jucat ”peste 2,5” goluri la Manchester City – Liverpool 2-1 și același semn și la Villarreal – Real Madrid 2-2. Am prins o cotă totală de 2,56. Cei 150 de lei mizați mi-au adus un câștig de 384 de lei. Din acestă sumă am ales să achit 150 de lei și pentru Biletul Zilei de astăzi, 4 ianuarie 2019. Acesta este format din două meciuri din Spania care ne oferă un multiplicator de 2,37.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 4 ianuarie AICI. Întăi vom discuta despre meciul Espanyol – Leganes, primul meci din etapa cu numărul 18 din La Liga. Cele două echipe au drept obiectiv salvarea de la retrogradare iar până în prezent se află în grafic. Numai că distanța față de primul loc retrogradabil este extrem de mică. În acest context, niciuna dintre formații nu-și dorește pași greșiți în primul lor meci din 2019. Spiritul de conservare va fi aplicat de cei doi antrenori, iar din acest motiv am pregătit o cotă excelentă pentru această partidă, mai ales Leganes este puțin mai bună decât Espanyol în ultima perioadă, chiar dacă pozițiile din clasament nu precizează acest lucru.

 VERIFICĂ pontul pentru Espanyol – Leganes AICI

Biletul Zilei, 4 ianuarie. Pontul pentru Tenerife – Elche

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Tenerife – Elche. Trecem în liga a doua din Spania, acolo unde se întâlnesc două echipe cu rezultate asemănătoare în ultima perioadă. Tenerife are o serie de trei remize consecutive în vreme ce Elche este neînvinsă în ultimele patru etape, timp în care a înregistrat trei remize și o victorie. În ciuda rezultatelor ok, cele două formații sunt în subsolul clasamentului, însă peste linia retrogradării. Pentru acest meci din Segunda Division am ales un pont de cotă 1,28 care ar trebui să fie verde. Baftă!