Sporturi

Biletul Zilei 9 ianuarie. Ponturi bune pentru PSG – Guingamp și City – Burton

09.01.2019 | 12:58
Biletul Zilei 9 ianuarie Ponturi bune pentru PSG  Guingamp si City  Burton

Biletul  Zilei de miercuri, 9 ianuarie, este format din două meciuri care sunt foarte clare: PSG – Guingamp și Manchester City – Burton Albion. Ambele meciuri contează pentru Cupa Ligii Franței, respectiv, Cupa EFL. Multiplicatorul total al acestui tichet este 2,13 pe care îți recomand să mizezi peste 25 de lei, pentru un profit cât mai bun.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 9 ianuarie AICI. PSG spulberă tot în Ligue 1, este liderul autoritar al campionatului, cu 47 de puncte după 17 etape disputate. Diferența față de Lille, principala urmăritoare, este uriașă: sunt deja 13 puncte în plus! Trofeul de campioană a Franței nu mai este de mult o grijă pentru parizieni și probabil că Neymar și compania va mai câștiga un campionat la pas. Cu toate acestea, pentru a ajunge în sferturile Cupei Ligii, PSG a obținut o calificare chinuită, 2-1 cu Orleans, golul izbăvitor venind în ultimele 10 minute regulamentare. De data aceasta nu cred că va mai fi cazul…

 VERIFICĂ pontul pentru PSG – Guingamp  AICI

Biletul Zilei, 9 ianuarie. Pontul pentru Manchester City – Burton

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Manchester City – Burton. Trupa lui Pep Guardiola este marea favorită în confruntarea din această seară. sunt șanse 99 % că se va impune și chiar la o diferență mare. Forma prin care trece City este una excelentă. “Cetățenii” vin după două rezultate de excepție, victoria cu Liverpool și calificarea de zile mari în FA Cup, după 7-0 cu Rotherdam. Burton este o echipă din liga a 3-a a Angliei și nu poate emite nici o pretenție de la acest meci, cu toate că s-au mai văzut suprize în cupele Angliei, însă. sper ca de data aceasta lucrurile să decurgă în modul lor firesc. Baftă!