Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 10 iulie 2019. Scoatem bani și din Africa!

10.07.2019 | 08:53
Biletul Zilei la pariuri 10 iulie 2019 Scoatem bani si din Africa

Biletul Zilei la pariuri 10 iulie 2019 conține două meciuri din Cupa Africii pe Națiuni, mai exact cele două sferturi de finală programate astăzi. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 10 iulie 2019. Senegal – Benin

Primul meci le pune față în față pe Senegal și Benin. Dacă ne uităm la numele celor două naționale, Senegal este favorită clară la victorie, mai ales că Benin este o națională care n-a impresionat niciodată pentru valoarea ei. Senegal s-a descurcat foarte bine la această ediție de Cupa Africii și este una dintre favorite la câștigarea trofeului. Are trei victorii, cu Tanzania, Kenya și Uganda, și a pierdut un singur meci, împotriva celor din Algeria.

De partea cealaltă, Benin nu a câștigat niciun meci, dar nici nu a pierdut. A trecut de faza grupelor după trei egaluri, 2-2 cu Ghana, 0-0 cu Guinea Bissau și 0-0 cu Camerun. Apoi, în optimile de finală, a învins surprinzător Maroc, în prelungiri, după ce a fost tot egal în timpul regulamentar. Acum, Senegal este cea mai puternică națională pe care o întâlnește și probabil aventura celor din Benin în această competiție se va încheia aici.

Biletul Zilei 10 iulie 2019. Nigeria – Africa de Sud

Al doilea meci de pe biletul zilei este tot din Cupa Africii, tot din sferturile de finală, și pune față în față Nigeria și Africa de Sud. Nigerienii sunt printre favoriții competiției, în special datorită lotului foarte puternic. În actuala ediție au început foarte bine, cu două victorii, 1-0 cu Burundi și 1-0 cu Guinea, pentru ca apoi să piardă surprinzător cu Madagascar, 0-2. Erau deja calificați, așa că nu a contat foarte mult. Apoi, în optimile de finală, au învins cu 3-2 deținătoarea trofeului Camerun și acum sunt favoriți la câștigarea trofeului.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, Africa de Sud a pierdut două din cele trei meciuri în grupe, 0-1 cu Coasta de Fildeș și 0-1 cu Maroc, reușind să se impună doar în fața Namibiei, scor 1-0. Apoi, a produs surpiza turneului, eliminându-l pe Salah în optimile de finală. Acum, speră să producă o nouă surpriză.