Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 13 martie 2020. Zweite Bundesliga ne aduce profit

13.03.2020 | 12:46
Biletul Zilei la pariuri 13 martie 2020 Zweite Bundesliga ne aduce profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 13 martie 2020. Zweite Bundesliga ne aduce profit. Mizăm pe Arminia Bielefeld – Osnabruck și Furth și Hamburg.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 13 martie 2020. Arminia Bielefeld – Osnabruck

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Arminia Bielefeld și Osnabruck. Gazdele sunt din ce în ce mai aproape de promovarea în Bundesliga. Sunt pe primul loc în liga secundă, la un punct peste cei de la Stuttgart și la șapte peste cei de la  Hamburg, ocupanții ultimului loc de pe podium.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții se află într-un moment foarte prost după ce au pierdut în ultimele două etape. Se află în acest moment pe locul 12, la doar patru puncte peste cel de baraj pentru evitatea retrogradării.

Ne așteptăm la un duel de 1 solist, cota pentru un astfel de pronostic este 1,57.

Biletul Zilei la pariuri, 13 martie 2020. Furth – Hamburg

Al doilea meci de pe biletul de astăzi este cel dintre Furth și Hamburg, cel mai interesant duel al etapei cu numărul 26 din Zweite Bundesliga. Gazdele se află într-o formă bună, cu trei meciuri fără înfrângere în ultimele trei etape. Se află pe locul cinci, la cinci puncte distanță tocmai de adversarii pe care îi întâlnesc în această seară, ocupanți ai locului de baraj pentru promovarea în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

De partea cealalată, oaspeții se află în lupta pentru promovare și au șanse reale ca la finalul campionatului să fie și ei printre cei care vor evolua în următorul sezon în prima ligă. Au trei puncte peste cei de la Heindeheim, care sunt pe locul patru, și sunt la unul de locul doi, ocuapt de cei de la Stuttgart.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel de peste 2,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,70.