Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 19 iulie 2019. Bani pentru weekend!

19.07.2019 | 09:06
Biletul Zilei la pariuri 19 iulie 2019 Bani pentru weekend

Biletul Zilei la pariuri 19 iulie 2019 conține meciuri de fotbal și tenis, care ne pot aduce profit înainte de un weekend plin cu evenimente. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 19 iulie 2019. Chindia – Viitorul

Liga 1 are în acest weekend runda a doua a campionatului, unde ne așteptăm să vedem foarte multe partide interesante. Vineri, cel mai tare duel se joacă de la ora 21:00 și pune față în față Chindia Târgoviște și Viitorul. Cele două formații au început diferit noul sezon, Chindia cu un egal chinuit la Gaz Metan, iar Viitorul cu o victorie zdrobitoare cu Dinamo, scor 5-0.

Elevii lui Hagi au dorit să joace vineri pentru a avea timp să pregătească meciul din Europa League, care nu se știe momentan dacă va fi cu Antwerp sau cu Gent, deoarece în Belgia este un mare scandal de corupție și pariuri sportive. Chiar și așa, ne așteptăm acum să vedem un meci dominat de Viitorul, care probabil va reuși să ia toate cele trei puncte la finalul acestui joc cu Chindia.

Biletul Zilei 19 iulie 2019. FC Hermannstadt – Gaz Metan

Primul meci al zilei în Liga 1 este cel dintre Hermannstadt și Gaz Metan. Gazdele au fost învinse în prima rundă de FCSB, după un meci foarte spectaculos, cu șapte goluri marcate. Sibienii nu s-au apropiat niciodată atât de mult încât să pară că vor reuși să ia puncte cu FCSB, dar au jucat destul de bine pentru acestă deplasare. Gaz Metan a făcut doar egal pe teren propriu cu Chindia, așa că acum are nevoie din nou de un joc bun pentru a strânge puncte. Probabil vom avea parte de un meci echilibrat, în care ambele formații vor vrea să scoată măcar un rezultat de egalitate.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Continuăm cu meciurile de tenis de la BRD Bucharest Open, unde avem două românce în faza sferturilor de finală. Irina Begu și Patricia Țig au meciuri grele, dar sunt șanse foarte mari să meargă mai departe.