Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 20 septembrie 2019. Bani din România

20.09.2019 | 15:30
Biletul Zilei la pariuri 20 septembrie 2019 Bani din Romania

Biletul Zilei la pariuri 20 septembrie 2019 conține două meciuri din România, unul din prima ligă și unul din liga secundă.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 20 septembrie 2019. Gaz Metan – U. Craiova

Două dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Liga 1, Gaz Metan și Universitatea Craiova, se întâlnesc într-un meci foarte interesant, programat vineri seară. Gaz Metan era singura echipă neînvinsă până săptămâna trecută, când a fost umilită de Viitorul lui Gheorghe Hagi. Acum, speră să obțină puncte pe teren propriu cu Universitatea Craiova, una dintre echipele care au speranțe să se lupte la titlu în acest sezon.

De partea cealaltă, și Universitatea Craiova vine după o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu FCSB. Meciul a fost foarte echilibrat, iar gazdele puteam câștiga, dar Bălgrădean a făcut un meci foarte bun. Acum, oltenii vor să recupereze punctele pierdute în meciul respectiv și se duc foarte motivați la Mediaș. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest meci este pe o dublă în favoarea oaspeților.

Biletul Zilei la pariuri 20 septembrie 2019. U Cluj – Petrolul Ploiești

Noul sezon a început foarte prost pentru clujeni, care din favoriți la promovarea în prima ligă au ajuns să fie pe locul 19, cu doar trei puncte obținute în șase partide. Pretențiile sunt mari la U, dar se pare că jucătorii nu au intrat în formă și deja se pare că acest sezon este ratat și promovarea nu este ceva ce se poate întâmpla. Au deja patru meciuri la rând pierdute, așa că sunt obligați să obțină măcar un punct din derby-ul cu Petrolul Ploiești.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, Petrolul a supărat foarte mulți pariori săptămâna trecută, când a făcut doar egal pe teren propriu cu ultima clasată, Sportul Snagov. Acum, visează la puncte în această deplasare, însă noi suntem de părere că cel mult pot scoate un egal din acest deby. Așadar, pronosticul nostru este pe o dublă în favoarea gazdelor.