Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 29 iulie 2019. Facem bani de luni

29.07.2019 | 09:06
Biletul Zilei la pariuri 29 iulie 2019 Facem bani de luni

Biletul Zilei la pariuri 29 iulie 2019 conține meciuri de fotbal de luni, cel mai interesant duel fiind cel dintre FCSB și FC Botoșani. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 29 iulie 2019. FCSB – FC Botoșani

Gruparea antrenată de Andone are în această rundă un duel cu adevărat interesant, împotriva moldovenilor de la FC Botoșani. Gazdele merg bine pe toate fronturile, reușind să îți asigure în proporție de 99% prezența în faza următoare a competiției în Europa League, după ce s-au impus cu 3-0 în deplasare, în tur. Acum, joacă în Liga 1 pentru victorie și pentru a nu pierde contactul cu primele clasate, Viitorul și Universitatea Craiova, care au deja maximum de puncte după trei runde.

De partea cealaltă, și FC Botoșani are tot patru puncte, după ce a făcut un egal în deplasare la Astra, scor 2-2, iar în runda precedentă a reușit să se impună fără nicio problemă în fața celor de la FC Voluntari, scor 4-1. Ne așteptăm să vedem un meci interesant, cu goluri de ambele părți, așa că recomandăm să evitați soliștii și să pariați pe minimum două reușite în meci.

Biletul Zilei 29 iulie 2019. Aalborg – Silkeborg

Celălalt meci de pe biletul zilei este cel dintre Aalborg și Silkeborg. După două runde scurse din campionatul danez, niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să obțină o victorie, ambele având câte un punct. Atacul nu a funcționat prea bine, având împreună un singur gol marcat în cele patru meciuri disputate. Acum ne așteptăm ca această problemă să fi fost rezolvată, așa că pariem pe minimum trei reușite în meci, la o cotă foarte interesantă.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De asemenea, în oferta de luni există și alte jocuri interesante, inclusiv în meciurile amicale, unde în aceste zile avem echipe de top, din cele mai importante competiții ale Europei. Pariați cu încredere pe goluri și evitați cât mai mult soliștii.