Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 30 octombrie 2019. Cota 2,23 din trei meciuri sigure

30.10.2019 | 10:19
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 30 octombrie 2019 conține trei meciuri din cele mai puternice campionate din lume, care au etape intermediare în aceste zile.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 30 octombrie 2019. Napoli – Atalanta

Începem biletul zilei cu partida dintre Napoli și Atalanta, din Serie A. Cele două formații au început foarte bine sezonul, așa că ne așteptăm să vedem un meci foarte interesant. Atalanta este în acest moment pe locul trei în clasament, în spatele celor de la Inter și Juventus, la trei puncte de adversara de astăzi. Forma este foarte bună, cu șase victorii, două egaluri și o singură înfrângere în primele nouă meciuri disputate în campionat. Cum joacă pe teren propriu, ne așteptăm să vedem un meci în care gazdele nu vor face doar act de prezență și vor evolua foarte bine.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Napoli este pe locul patru în clasament, iar o posibilă victorie în acest duel poate însemna urcarea pe podium, depășind chiar rivala de astăzi. În ultimul meci disputat în campionat, Napoli a făcut un egal surprinzător la SPAL, scor 1-1, așa că acum sunt motivați să intre pe teren pentru o victorie. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe goluri de ambele părți.

Biletul Zilei la pariuri 30 octombrie 2019. Valencia – Sevilla

Un alt meci foarte interesant programat miercuri este cel dintre Valencia și Sevilla, două echipe de top din La Liga. Niciuna dintre ele nu a început foarte bine sezonul, așa că ne așteptăm să vedem un meci foarte echilibrat în această seară. Acesta este și motivul pentru care evităm să pariem pe soliști și mergem pe goluri, minimum două în meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Închidem biletul zilei cu partida dintre Athletic Bilbao și Espanyol, unde ne așteptăm să vedem un meci dominat de gazde, la finalul căruia vor obține cel puțin un punct.