Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 4 august 2019. O duminică profitabilă

04.08.2019 | 08:27
Biletul Zilei la pariuri 4 august 2019 O duminica profitabila
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 4 august 2019 conține cele mai interesante meciuri ale zilei, capul de afiș fiind meciul Liverpool – Manchester City. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 4 august 2019. Liverpool – Man. City

Fotbalul adevărat debutează în acest weekend, cu cele mai tari dueluri din Supercupe. După ce ieri am avut parte de Rennes – PSG și Dortmund – Bayern Munchen, acum ne delectăm cu duelurile Liverpool – Manchester City și Benfica – Sporting. În Marea Britanie, Liverpool și City vor să se bată pentru primul trofeu, pentru a arăta care dintre cele două echipe este într-o formă mai bună. Liverpool nu este pregătită de acest meci, dacă stăm să ne luam după declarațiile lui Jurgen Klopp, care a declarat că ar desființa această competiție având în vedere faptul că pe nimeni nu interesează despre acest duel.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Manchester City pare mai pregătită decât Liverpool, mai ales că Pep Guardiola este recunoscut pentru faptul că se luptă pentru fiecare trofeu pentru care are ocazia. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu atenție la acest duel și să evitați soliștii, mergând pe mâna golurile.

Biletul Zilei 4 august 2019. Sepsi – Viitorul

Un alt duel care nu trebuie să lipsească de pe biletele de duminică este cel dintre Sepsi și Viitorul. Elevii lui Gheorghe Hagi au fost eliminați joi din Europa League, după ce au învins cu 2-1 Gent, dar nereușind să egaleze diferența din tur de trei goluri. Acum, joacă pentru primul loc în Liga 1, în deplasare la Sepsi. Viitorul are maximum de puncte după trei etape, așa că Regele vrea o nouă victorie, mai ales că acum pe primul loc este CFR Cluj, cu 10 puncte. Cum deplasarea de la Sepsi este una dintre cele mai grele din campionat, recomandăm să pariați pe un meci echilibrat.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Tot în Liga 1 se dispută și partida dintre FC Hermannstadt și Univ. Craiova. Oltenii sunt în aceeași situație cu Viitorul, maximum de puncte după trei etape, așa că vor o nouă victorie pentru a păstra seria foarte bună din campionat.