Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 7 august 2019. Câștigăm cu românii

07.08.2019 | 09:39
Biletul Zilei la pariuri 7 august 2019 Castigam cu romanii

Biletul Zilei la pariuri 7 august 2019 conține două partide, ambele din preliminariile Ligii Campionilor, iar una este foarte interesantă pentru români. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 7 august 2019. CFR Cluj – Celtic

Campioana României, CFR Cluj, joacă în această seară cel mai dificil meci din debutul noului sezon, împotriva campioanei Scoției, Celtic. Până acum, clujenii au avut de disputat deja patru meciuri în preliminarii, reușind să ajungă aici după ce au trecut pe rând de Astana, respectiv Maccabi Tel Aviv. Acum, elevii lui Dan Petrescu au cel mai dificil test, împotriva unei echipe care este învățată cu meciurile din Liga Campionilor. Cu toate acestea, clujenii sunt foarte disciplinați și au reușit să facă meciuri foarte bune, fiind neînvinși în campionat, pe primul loc, cu 10 puncte, la egalitate cu Viitorul lui Gheorghe Hagi.

De partea cealaltă, Celtic este într-o formă excelentă, iar rezultatul din weekend spune tot. A câștigat în campionat la scor pe teren propriu, 7-0 cu St. Johnstone, iar până acum are doar victorii în meciurile oficiale. Bazându-ne pe faptul că CFR Cluj are o apărare foarte bună, ne așteptăm să vedem un duel în tur în care probabil ambele echipe vor încerca să apere un rezultat de egalitate și să lase miza calificării pentru retur.

Biletul Zilei 7 august 2019. Basel – LASK Linz

Al doilea meci de pe bilet este tot din preliminariile Ligii Campionilor și pune față în față Basel și LASK Linz, din Austria. Elvețienii formează o echipă foarte puternică, omogenă, care pune mereu probleme în Liga Campionilor și este învățată cu faza grupelor cel puțin. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un duel în care elvețienii se vor impune pe teren propriu, la o cotă foarte bunp, 1.66.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Pe lângă cele două dueluri, puteți adăuga pe bilet și meciul dintre Krasnodar și FC Porto, în care oaspeții sunt favoriți fără emoții la calificarea în faza următoare a competiției.

Tags: