Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 9 octombrie 2019. Două meciuri pentru un profit însemnat

09.10.2019 | 09:15
Biletul Zilei la pariuri 9 octombrie 2019 Doua meciuri pentru un profit insemnat
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 9 octombrie 2019 conține două partide, una de Cupa Mondială de rugby şi cealaltă din Anglia Nation League.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 9 octombrie 2019. Ţara Galilor – Fiji

Ţara Galilor are şansa de a ocupa prima poziţie în grupă, după partida de astăzi. Are deja două victorii la rând, cu marea rivală Australia, unde a câştigat cumva la limită, după un joc destul de chinuit. Şi înainte a trecut de Georgia, mult mai lejer. Cu Fiji însă va fi vorba despre o altă partidă, cu toate că e puţin probabil să le pună probleme galezilor.

ADVERTISEMENT

Adversara Ţării Galilor şi-a ridicat nivelul destul de mult în ultimii ani şi a venit la Cupa Mondială cu un singur obiectiv, locul trei în grupă. Şi are toate şansele să-l obţină. Are trei meciuri disputate până acum, două înfrângeri şi o victorie. Cu Australia a fost aproape de surpriză după ce a condus la pauză, însă a cedat până la final, partida terminându-se 21-39. Şi apoi a venit surpriza cea mare, a pierdut cu Uruguay. S-a revanşat un meci mai târziu, atunci când a distrus Georgia, 45-10.

Biletul Zilei la pariuri 9 octombrie 2019. Stockport – Hartlepool

Al doilea meci de pe Biletul Zilei la pariuri 9 octombrie 2019 este din Anglia Nation League. Stockport nu traversează o perioadă bună şi are nevoie de un rezultat pozitiv la partida din această seară. Gazdele acestei dispute nu au mai bătut pe nimeni de şase etape. Mai mult, în cinci dintre aceastea nu a reuşit să obţină nici măcar un punct. Ocupă locul 18.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Hartlepool nu este departe nici de forma adversarei, nici de locul din clasament. Două puncte şi două poziţii mai sus decât Stockport. Are însă un avantaj, a reuşit să câştige, în sfârşit, runda precedentă, după patru meciuri mult mai slabe. Oaspeţii au marcat de în ultimele trei dăţi când au venit pe acest teren. Şanse să o facă şi acum.