Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 mai 2021. Meciurile din Liga 1 și Liga Campionilor ne aduc aproape 680 de lei!

04.05.2021 | 23:31
Biletul zilei la pariuri miercuri 5 mai 2021 Meciurile din Liga 1 si Liga Campionilor ne aduc aproape 680 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 5 mai, ne poate aduce un câștig de 678 de lei mulțumită unei cote totale de 6,78  oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din Liga 1 și Liga Campionilor extrem de importante în lupta pentru cupele europene, respectiv pentru calificarea în finala UCL.

Pentru început vă propunem un pronostic din liga 1. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova, prima a returului din faza play-off a Ligii 1. În mod normal nu ar trebui să existe o favorită, ambele echipe vizând o poziționare cât mai bună la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua selecție aduce față în față două dintre cele mai galonate cluburi europene, Real Madrid, respectiv Chelsea. Prima este recordmena în materie de trofee UEFA Champions League cucerite în istorie, cea de a doua este o grupare mereu în căutare de noi performanțe.

Duelul dintre Sepsi și U Craiova ne aduce o cotă de 2,30

Întâlnirea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova este capul de afiș al primei runde din returul play-off-ului Ligii 1. Oltenii au arătat ca o echipă capabilă să răpună principalele candidate la titlul de campioană, dar s-au împiedicat în ultima etapă tocmai de Academica Clinceni, o echipă care și-a depășit cu mult condiția, prin simpla accedere în play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gazdele de la Sepsi sunt la rândul lor una dintre formațiile care au impresionat în acest sezon, la capătul căruia nici nu concep să nu prindă un loc care să le permită participarea, în premieră, în competițiile continentale intercluburi. Secuii se pregătesc și de inaugurarea noului stadion, pe care vor să joace musai și în cupele europene.

Interesant este că înfruntările dintre cele două oponente au fost mereu extrem de disputate, chiar dacă zgârcite în goluri. Practic, din cele 13 întâlniri directe o singură dată s-au marcat mai mult de două goluri, iar noi vom paria în consecință, evident ținând cont și de situația actuală, care obligă ambele formații la ceva mai mult decât un joc defensiv fără cusur. Vom merge așadar pe varianta „1X și peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,30 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Chelsea – Real Madrid, o confruntare specială care ne aduce o cotă specială, de 2,95 la biletul zilei

În Ligii Campionilor suntem la 90 de minute de aflarea celei de a doua finaliste a ediției 2020/2021 a cele mai importante întreceri continentale intercluburi. Chelsea și Real Madrid se întâlnesc în manșa retur din semifinale, după un 1-1 în capitala Spaniei care lasă loc de interpretări, în sensul că orice rezultat este posibil pe Stanford Bridge.

În dispute oficiale cele două cluburi gigant s-au mai întâlnit de patru ori până acum. Madrilenii au două victorii, londonezii una și, așa cum aminteam deja, meciul tur din actuala ediție a Ligii Campionilor s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Însă, întâlnirea de miercuri are o însemnătate aparte și dincolo de întrecerea propriu zisă. Cele două cluburi au fost implicate în proiectul Superligii Europene, din care, între timp, londonezii au anunțat că nu mai vor să facă parte.

ADVERTISEMENT

Madrilenii în schimb au rămas pe poziții și vor încerca să arate și la Londra că sunt peste competiția organizată de UEFA și blamată de președintele Realului, Florentino Perez. Mizăm așadar pe „ambele marchează fără X”, care are o cotă de 2,95 la  Get’s Bet.

678 de lei câștigați cu biletul zilei din 5 mai

În concluzie, cele două dueluri din România, respectiv din Liga Campionilor ne aduc o cotă totală de 6,78 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele partide ne așteptăm la evoluții încrâncenate, cu reușite, să zicem puține, dar eficiente.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT