Pariuri sportive

Biletul Zilei 24 ianuarie. 3 ponturi pariuri pe tenis de la Australian Open 2019

23.01.2019 | 13:07
Biletul Zilei 24 ianuarie 3 ponturi pariuri pe tenis de la Australian Open 2019

Biletul Zilei de joi, 24 ianuarie, se desparte de tiparul obișnuit (două meciuri clare din fotbal) și merge către tenis, mai ales că avem ultimele faze de la Australian Open. Am ales să joc trei meciuri de la Melbourne, care însumează o cotă totală de 4,11.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 24 ianuarie AICI. Pentru această zi de la Australian Open 2019 am ales să joc 3 din cele 4 semifinale, Petra Kvitova – Danielle Rose Collins şi Karolina Pliskova – Naomi Osaka, la fete, şi Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal, la băieţi. În cealaltă semifinală a băieților se întâlnec Novak Djokovic și Lucas Paullie. Aceasta se dispută vineri. Cota totală a tichetului este de 4.41. Miza este aceeaşi ca până acum, cu 50 de lei avem 633 câştig. Atenţie! Pariază atât cât de ţine buzunarul. De cele mai multe ori partidele de tenis pot fi extrem de surprinzătoare, mai ales la fete.

Biletul Zilei, 24 ianuarie. Ponturi pariuri de la Australian Open

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Manchester City – Burton. Kvitova este mare favorită cu Collins însă tot am petrecut mult timp să analizez pariul pe care să-l mizez! Am întors meciul de pe o parte pe cealaltă și, zic eu, am găsit pontul potrivit pentru această partidă. La cea de-a doua semifinală de la fete, pentru că se anunţă una destul de echilibrată, am ales să joc pe numărul de gameuri. Vezi pontul într-unul din linkurile de mai sus! La baieţi lucrurile sunt simple, Nadal are 1,20 să se califice în finală, dar nu ăsta e pontul meu. Am ales tot un pariu pe gameuri, la o cotă de 1.97. Pentru Tsitsipas e prima semifinală de Grand Slam şi este posibil să se ”taie” în fața ibericului.