Fotbal intern

Bişniţarii s-au pregătit pentru U Craiova – FCSB! 250 de lei este preţul unui tichet în ziua meciului

15.09.2019 | 14:28
Bisnitarii sau pregatit pentru U Craiova  FCSB 250 de lei este pretul unui tichet in ziua meciului

Derby-ul U Craiova – FCSB a provocat un interes uriaş în Bănie, iar conducătorii clubului au anunţat că biletele s-au epuizat, motiv pentru care bişniţarii au intrat în acţiune. Imediat după anunţul făcut de olteni, tichetele au ajuns să aibă preţuri astronomice pe piaţa neagră. FANATIK îţi prezintă cât costă, la bişniţari, un bilet la meciul U Craiova – FCSB, partidă care se va disputa duminică, de la ora 21:00.

UPDATE, 15 septembrie, ora 14:29 / Preţurile biletelor la bişniţari au urcat la sume astronomice. Pe site-ul olx.ro, o invitaţie la derby-ul U Craiova – FCSB este vândută cu 250 de lei. Peste 21 de anunţuri de vânzare pentru bilete la meciul din Bănie pot fi găsite pe site-urile de specialitate, toate având preţuri exorbitante.

Bişniţarii s-au pregătit pentru U Craiova - FCSB
Bişniţarii s-au pregătit pentru U Craiova – FCSB

Bişniţarii cer preţuri aiuritoare pentru un bilet la U Craiova – FCSB

Victor Piţurcă revine pe banca tehnică a oltenilor la U Craiova – FCSB, iar bişniţarii profită de pe urma faptului că toate biletele s-au vândut cu trei zile înainte. Imediat după anunţul că derby-ul din Bănie se va disputa cu casa închisă, fanii oltenilor au intrat pe diverse grupuri ale suporterilor Ştiinţei şi au întrebat dacă sunt persoane dispuse să-şi vândă tichetul.

Încă de joi seara, pe site-ul olx.ro au apărut diverse anunţuri de vânzare a biletelor la U Craiova – FCSB. Preţurile sunt unele astronomice. De pildă, un bucureştean vinde un tichet în sectorul central al Tribunei a 2-a cu 150 de lei, în condiţiile în care acesta a fost achiziţionat cu 30 de lei.

  • Peluze (Nord şi Sud) – 15 lei
  • Tribuna a II-a – 30 lei
  • Tribuna I – 40 lei 
  • Tribuna VIP – 100 lei
Bişniţarii s-au pregătit pentru U Craiova - FCSB
Bişniţarii s-au pregătit pentru U Craiova – FCSB

Un bilet în peluză a ajuns să coste 100 de lei

Un alt bişniţar, din Craiova, are un preţ şi mai piperat pentru un bilet în peluză. Acesta vinde un tichet la derby-ul din Bănie cu 100 de lei, în condiţiile în care preţul iniţial era de 15 lei. Tot pe olx.ro, o persoană din localitatea Fălcoiu are la vânzare patru bilete la U Craiova – FCSB, toate la Tribuna a 2-a, la un preţ de 100 de lei bucata.

Tot la Tribuna a 2-a, o persoană din Craiova vinde trei bilete la preţul de 100 de lei bucata. Cu siguranţă, în următoarele zile, până duminică, vor apărea şi alte anunţuri de acest gen pe site-urile de anunţuri de vânzare, în condiţiile în care meciul este unul de mare interes în Bănie.