Black Friday 2016. A fost vîndut un Ferrari California cu 119.880 euro, pret redus de la 136.800 euro!

BLACK FRIDAY 2016. Pe Autovit.ro o masina Ferrari California, model 2009, a fost vanduta cu 119.880 euro, pret redus de la 136.800 euro. Este una dintre masinile preferate ale vedetelor, Hugh Grant...
19.11.2016 | 00:03
Black Friday 2016 A fost vindut un Ferrari California cu 119880 euro pret redus de la 136800 euro

BLACK FRIDAY 2016. Pe Autovit.ro o masina Ferrari California, model 2009, a fost vanduta cu 119.880 euro, pret redus de la 136.800 euro. Este una dintre masinile preferate ale vedetelor, Hugh Grant si Ashton Kutcher sunt printre cei care conduc un astfel de Ferrari.


BLACK FRIDAY 2016. E oficial, eMAG a depasit valoarea comenzilor din 2015. In urma cu un an, a vandut produse in valoare de 202 milioane de lei. In acest moment, valoarea tranzactiilor a ajuns la 205 milioane de lei.

BLACK FRIDAY 2016. Bătaie cea mare în această zi de vineri se dă online, iar mai multe site-uri au fost blocate din cauza numărului prea mare de potenţiali cumpărători. Totuşi, până la primele ore ale dimineţii fuseseră raportate o serie de vânzări insolite. Emag.ro a anunţat că a vândut cel mai mare diamant online. cu un preţ 59.850 lei, redus cu 30% faţă de preţul obişnuit de vânzare. Este vorba de fapt de un inel cu diamant 1.5 carate şi aur alb 18K. De asemenea, din ofertă şi, respectiv, cerere, nu au lipsit lingourile de aur, în diferite gramaje, de la 10 grame (1.830 lei), la 100 grame (18.300 grame).

BLACK FRIDAY 2016. Stocul de maşini promoţionale a fost şi el foarte căutat, fiind vândute deja modele precum Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD (preţ 53.990 euro, redus de la 74.725 euro), BMW 318d Sedan Advantage (31.899 euro, redus de la 39.937 euro) sau BMW 320d xDrive Sedan (34.990 euro, redus de la 47.571 euro).


Black Friday 2016. Ghid de Black Friday. Condiţiile în care poţi returna un produs cumpărat online

Black Friday 2016. Consumatorii sunt îndreptăţiţi să returneze un produs cumpărat dintr-un magazin online în cel mult 14 zile, fără să fie nevoiţi să-şi motiveze decizia sau să aibă nevoie de ambalajul original al acestuia. În plus, există şi posibilitatea de a returna, în aceleaşi condiţii, chiar şi un produs căruia consumatorul i-a adus mici stricăciuni.

Black Friday 2016.Toţi comercianţii online sunt obligaţi să se supună unui set minim de reguli privind dreptul de retragere.

Citiţi şi:

În ce condiţii puteţi returna după 14 zile bunurile de folosinţă îndelungată cumpărate din magazine

Black Friday 2016.Comerciantul trebuie să-ţi explice cum poţi returna un produs

Black Friday 2016.Pe site-ul său, vânzătorul trebuie să precizeze dacă poţi să te retragi din contract, în ce condiţii poţi să faci asta, care este procedura concretă şi ce termen trebuie respectat. Mai mult, trebuie să ai la dispoziţie un formular de retur pe site-ul comerciantului, explică avocatnet.ro.

Black Friday 2016.Comerciantul trebuie să-ţi spună dacă eşti obligat la costul de transport pentru returnarea unui produs (la care poţi fi obligat, potrivit legii) şi care este costul, dacă poţi să returnezi în magazin ori doar prin curier rapid etc. În plus, dacă există motive pentru pierderea dreptului de retragere ori dacă produsul este dintre cele pentru care legea prevede că nu se pot da înapoi, comerciantul este obligat să te informeze dinainte.

Ai 14 zile să returnezi un produs, fără să-ţi motivezi decizia, iar dreptul de retragere poate fi prelungit cu 12 luni.

După ce ai informat comerciantul că vrei să te retragi din contract, legislaţia prevede că acesta are la dispoziţie 14 zile ca să-ţi returneze banii.

Black Friday 2016.Poţi să ceri banii înapoi chiar dacă ai stricat un produs. Prevederile legale îţi garantează, cel puţin teoretic, dreptul de a returna un produs pe care l-ai stricat. În calitate de consumator, eşti responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produsului ca urmare a felului în care l-ai folosit, ceea ce înseamnă că poţi să-l returnezi şi comerciantul e obligat să-l accepte, dar nu vei mai primi toţi banii înapoi, ci doar o parte.

Black Friday 2016.Legea spune că nu poţi returna anumite tipuri de produse (cum sunt, de exemplu, fructele), iar comerciantul este obligat să îţi spună asta din start

Black Friday 2016. eMAG a anuntat ca valoarea totala a reducerilor in acest an este de peste 35 de milioane de euro.
Luni, in cadrul unei conferinte de presa, eMAG a prezentat si surprizele pentru vineri, 18 noiembrie.
Astfel, pentru prima oara, eMAG va afisa de Black Friday si ce cantitati sunt existente pentru fiecare produs din oferta.

Black Friday 2016. ”Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping din an, care cumuleaza comenzi intr-o zi cat intr-o luna intreaga si care a devenit un fenomen social. Pentru o zi liniile de acces la Internet si serverele noastre devin cea mai populata artera comerciala din Romania. Este momentul in care iti poti achizitiona produse si tehnologii la preturi extrem de avantajoase, pe care nu le poti avea in niciun alt moment al anului.

Evenimentul a crescut foarte mult in fiecare an. Fata de prima editie, gama de produse s-a extins de 12 ori, de la 80 de mii de produse in 2011, la 1 milion in prezent. Ne-am pregatit temeinic in ultimele 10 luni, pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta, dar si multe surprize”, a declarat Tudor Manea, General Manager, eMAG, in cadrul conferintei de presa de luni.

Care sunt cele mai vanate telefoane de Black Friday?

Black Friday 2016. Mai este putin pana la cel mai mare eveniment de shopping online al anului – Black Friday – si toata lumea sta cu ochii pe smartphone-uri!

Black Friday 2016. Telefoanele inteligente sunt an de an in topul achizitiilor de Black Friday, iar daca anul acesta si tu faci parte din grupul “vanatorilor de oferte la smartphone”, poti prinde un model de ultima tehnologie la un pret foarte bun. Se anunta reduceri mari!

1. iPhone

Black Friday 2016. Chiar daca ultimul model aparut este iPhone 7, putin probabil sa faca parte din oferta principala a Black Friday 2016. De obicei, modelele anterioare beneficiaza de discounturi mai mari, asadar aboneaza-te la noutati pe site-urile marilor retailer sau furnizori de telecomunicatii si urmareste reducerile la iPhone 6sau iPhone SE. E posibil ca nu toate culorile sa fie disponibile, insa un pret bun bate nuanta, in special daca esti fan Apple.

Black Friday 2016. Daca esti utilizator de abonament de telefonie mobila, nu uita ca reinnoindu-ti planul tarifar poti obtine un pret semnificativ mai mic la telefon. Si nu trebuie sa alergi prin magazine, la orice furnizor poti face reinnoire online.

2. Samsung

 Black Friday 2016. Din nou, nu spera la reduceri mari la ultimul model – Galaxy S7. Daca vrei un smartphone Samsung performant, cu procesor puternic, rezolutie foarte buna si memorie generoasa, dar si economii substantiale de Black Friday, mai bine te orientezi catre Galaxy S6 sau Galaxy A5. Important este sa fii pe faza, stocurile vor fi probabil limitate si cererea mare.

3. HTC

Black Friday 2016. Smartphone-ul HTC 10 este cu adevarat impresionant datorita calitatii fotografiilor, functiei de stabilizare optica si sunetului de inalta rezolutie, insa fiind cel mai recent model HTC… probabil nici reducerile nu vor fi impresionante.

Black Friday 2016. HTC produce unele dintre cele mai performante, rezistente si puternice telefoane, in ciuda diferentelor mari de vanzari fata de liderii de piata de mai sus. Daca esti utilizator de Android, HTC este o alegere mai mult decat buna, si te poti orienta catre One A9 (pentru software-ul Android 6.0 Marshmallow), One M9, recunoscut pentru forma ce determina o utilizare confortabila si aspectul futurist, sau un modelHTC Desire, care iti ofera o experienta superioara de utilizare la un pret decent.

Black Friday 2016. Nu uita ca cele mai multe magazine online pun la dispozitie clientilor si plata in rate fara dobanda, asadar daca vrei un smartphone nou – nu rata Black Friday 2016!

Sursa: stirileprotv.ro

Tags: