Blaga, atac la Lăzăroiu şi Tomac: “Citeam afirmaţiile unui consilier prezidenţial Albă ca Zăpada că sîntem aroganţi şi spunem că trebuie unită Dreapta în jurul nostru”

După ultimele atacuri ale preşedintelui PDL Vasile Blaga la adresa preşedintelui PMP Eugen Tomac şi a consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, unificarea Dreptei pare istorie....
22.10.2013 | 08:18
Blaga atac la Lazaroiu si Tomac Citeam afirmatiile unui consilier prezidential Alba ca Zapada ca sintem aroganti si spunem ca trebuie unita Dreapta in jurul nostru

După ultimele atacuri ale preşedintelui PDL Vasile Blaga la adresa preşedintelui PMP Eugen Tomac şi a consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, unificarea Dreptei pare istorie. Preşedintele PDL Vasile Blaga, le-a spus, azi, membrilor organizaţiei PDL Sector 3 că vremea în care deciziile în partid se luau prin telefon s-au încheiat, informează evz.ro.
“Aveţi mare încredere în PDL, nu o să facem decît ce decidem noi aici. Vremea în care deciziile se făceau printr-un telefon a trecut de un an”, a afirmat Blaga.
El a spus că un “consilier prezidenţial Albă ca Zăpada” a criticat PDL pe motiv că este arogant deoarece doreşte ca dreapta să fie unită în jurul său. Preşedintele PDL s-a referit la consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu care a spus azi, într-un interviu acordat RFI că PDL are o abordare uşor arogantă în privinţa unificării Dreptei.
“Citeam afirmaţiile unui consilier prezidenţial Albă ca Zăpada că sîntem aroganţi şi spunem că trebuie unită Dreapta în jurul nostru. Dar în jurul cui? Al lui Tomac, oare nu avem nimic de învăţat din campania de astă iarnă când ne întreba lumea unde sînteţi voi, PDL?”, a adăugat Blaga, citat de Mediafax.
Blaga a adăugat că nu regretă alianţa făcută în campanie, pentru că altfel i se reproşau lui rezultatele obţinute.
“De general fără armată sînt sătul, mai ales că generalii nu şi-au achitat nimic din obligaţiile asumate în campania de atunci şi ei ştiu asta. (…) Mergem singuri la europarlamentare, vom discuta după europarlamentare cu toţi care sînt ca noi, dar nu cu cei care ne înjură”, a mai spus Blaga.
Blaga a participat, alături de Cătălin Predoiu şi Raluca Turcan la şedinţa organizaţiei PDL Sector 3, unde Sulfina Barbu a fost aleasă preşedinte al organizaţiei, informează Mediafax.