Fotbal intern

Se întoarce! “Bloc-notes” Răducanu se face ANTRENOR! O fi caniculă?

Claudiu Răducanu, fostul jucător al Stelei, a decis să îşi schimbe viaţa la 40 de ani. Acesta e hotărît să revină în lumea fotbalului, iar anunţul a fost făcut de către avocatul care îl...
05.11.2016 | 12:07
Se intoarce Blocnotes Raducanu se face ANTRENOR O fi canicula

Claudiu Răducanu, fostul jucător al Stelei, a decis să îşi schimbe viaţa la 40 de ani. Acesta e hotărît să revină în lumea fotbalului, iar anunţul a fost făcut de către avocatul care îl reprezintă.

Elena Oancea, avocatul care-l reprezintă pe Răducanu în procesul cu fosta soţie, a anunţat că fostul fotbalist a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a-şi construi o altă viaţă, iar acesta se concentrează pe o revenire în lumea fotbalului.

“A plecat de ceva timp în străinătate şi ştiu că îi merge bine. Urmează cursurile unei şcoli de antrenori, s-a decis să revină în fotbal. La unul dintre termenele procesului a prezentat o hîrtie care atestă acest lucru”, a spus Elena Oancea, conform cancan.ro.

Război cu fosta soţie

Ultimii ani din viaţa lui Răducanu nu au fost tocmai buni. Fostul fotbalist a avut parte de mult ghinion. Acesta este implicat într-un proces cu fosta soţie, pe care o acuză că i-a furat toată averea strînsă în perioada cînd juca fotbal. Totodată, în 2014, Răducanu a avut probleme cu legea, după ce a fost condamnat la închisoare în Mexic pentru fraudă bancară.

Condamnat la închisoare în Mexic

Fostul atacant de la Steaua şi Espanyol a fost prins în flagrant de poliţiştii mexicani în timp ce folosea, alături de un prieten, carduri clonate pentru a retrage bani de la bancomate.

Perlele lui “Bloc-notes”:

1. Cînd era la Steaua, colegii l-au întrebat ironic dacă ar locui într-un bloc-notes, iar Răducanu a răspuns: “Normal, cum să nu locuieşti într-un bloc-notes dacă îmi dă clubul aşa ceva?”

2. Ajuns la Steaua, era plătit în dolari, iar la primul salariu s-a supărat că a plecat de la Electroputere fiindcă leafa era achitată în lei şi erau mai multe bancnote.

3. Cînd juca în Spania, în timpul atentatelor din 11 martie, credea că la televizor rulează un film de acţiune.

4. Credea că yaht-ul e cea mai tare maşină din lume.

5. Aliuţă s-a întîlnit cu Răducanu în Săpania şi l-a întrebat dacă mai are vechiul ID de messenger. Răspunsul: “Nu îl mai am, l-am uitat la Bucureşti”.

6. “Cine e Canicula asta, că am văzut la televizor că face multe victime? Sper ca poliţia s-o prindă.”

7. “La bulanul meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă.”

8. “Mi-aş dori să joc la Universitatea Craiova, de ce nu? E o şanse!”

9. “Nu mi-am propus nici un gol. Niciodată nu mi-am propus să înscriu. Care e în faţa porţii, s-o înscrie.”

10. “Nu sînt elefant, sînt un om simplu!” (n.r. întrebat fiind dacă e un jucător bătrîn)

Iată echipele pentru care a jucat Răducanu:

– Electroputere Craiova

– FC Extensiv Craiova

– Universitatea Craiova

– Steaua

– Espanoyol

– Arm. Bielefeld

– FC Vaslui

– GZ GPC

-Nea Salamis

– Sorrento

– U Cluj

– Xäzär Länkäran

– CF Gava

– CE Premia

– PSM Makassar