Fotbal international

Boca Juniors – River Plate 2-2 în prima manșă din finala Copei Libertadores. Vezi golurile!

11.11.2018 | 20:45
Boca Juniors  River Plate 22 in prima mansa din finala Copei Libertadores Vezi golurile

Boca Juniors și River Plate au remizat 2-2 în prima manșă din finala Copei Libertadores. Gazdele au condus de fiecare dată, însă River a avut puterea să revină, ba chiar foarte repede. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

După deschiderea de scor reușită de Abila în minutul 34, Pratto a punctat pentru River la numai două minute distanță. Gazdele au intrat în avantaj la pauză, dar River a revenit din nou în repriza secundă, profitând de un autogol.

Returul este programat săptămâna viitoare pe El Monumental.

Min. 61 – GOOOOOOOL RIVER! Izqueirdoz își înscrie în proprie poartă  VIDEO AICI

Min. 45+1 – GOOOOOL BOCA! Benedetto aduce gazdele din nou în avantaj  VIDEO AICI

Min. 36 – GOOOOOL RIVER! Oaspeții egalează prin Pratto  VIDEO AICI

Min. 34 – GOOOOL BOCA! Abila deschide scorul! VIDEO AICI

UPDATE, ora 20:40. Atmosfera este electrizantă pe “La Bombonera” cu 20 de minute înainte de startul meciului:

UPDATE, ora 20:20. Echipele de start în Boca Juniors  – River Plate, prima manşă a finalei Copa Libertadores: 

Boca Juniors: Rossi, Jara, Magallán, Izquierdoz, Olaza, P.Pérez, Barrios, Nández, Pavón, Ábila, Villa

Rezerve: Lampe, Goltz, Buffarini, Gago, Benedetto, Zárate, Tevez.

River Plate: Armani; Montiel, Maidana, Martínez Quarta, Pinola, Casco; Palacios, Enzo Pérez, Pity Martínez; Borré, Pratto

Rezerve: Lux, Mayada, Zuculini, Fernández, Quintero, Mora, Álvarez.


BOCA JUNIORS – RIVER PLATE LIVE STREAM ONLINE TV FINALA COPA LIBERTADORES. Boca Juniors a ajuns în ultimul act din Copa Libertadores după ce a trecut în semifinale de brazilienii de la Palmeiras cu scorul de 4-2 la general. Este prima finală jucată de trupa din cartierul La Boca după cea din 2012, când a fost învinsă de Corinthians după 2-0 în dublă manșă. De partea cealaltă, River Plate a trecut greu de campioana ediției precedente, Gremio, beneficiind de regula golului marcat în deplasare, după 2-2 la general. River a jucat ultima finală în 2015, când s-a impus cu 3-0 în fața celor de la UANL Tigres. Boca și River se întâlnesc pentru prima oară în finala Copa Libertadores.

Boca Juniors - River Plate live video finala Copa Libertadores
Boca Juniors – River Plate live video finala Copa Libertadores

BOCA JUNIORS – RIVER PLATE LIVE STREAM ONLINE TV FINALA COPA LIBERTADORES

În Superclasico de pe La Bombonera, Boca Juniors nu se poate baza pe opțiunea numărul 1 pe postul de portar, Esteban Andrada, care este accidentat și lipsește până în luna ianuarie. Nici fundașii Frank Fabra și Lucas Olaza nu sunt disponibili. În schimb, în primul 11 vor intra jucători de clasă precum Carlos Tevez, Mauro Zarate și Cristian Pavon. Și echipa din cartierul Belgrano se confruntă cu probleme de lot, iar opțiunile din atac sunt limitate de accidentările jucătorilor Nicolas De La Cruz și Rodrigo Mora.

Finala Copa Libertadores e LIVE STREAM pe FANATIK.RO

Cele două rivale din Buenos Aires s-au întâlnit de 246 de ori, iar Boca Juniors a câștigat 86 de meciuri, în timp de River Plate are 81 de victorii, iar alte 77 de partide s-au terminat la egalitate. River a câștigat ultimele 3 confruntări, cea mai notabilă fiind în finala Supercopa din luna martie, când “Los Milionarios” s-au impus cu 2-0. Ultima dată când cele două grupări argentiniene s-au întâlnit în Copa Libertadores, River Plate a fost desemnată câștigătoare, după ce meciul a fost abandonat din cauza fanilor Bocăi Juniors, care i-au atacat pe cei de la River cu spray cu piper pe stadion.

Tags: