Fotbal intern

Bogdan Mara a anunțat când va juca Țucudean: „Cu siguranță îl vedem la meciul viitor”

14.04.2019 | 20:42
Bogdan Mara a anuntat cand va juca Tucudean Cu siguranta il vedem la meciul viitor

CFR Cluj – FCSB este meciul etapei în Liga 1 Betano, însă pe teren nu se va afla și golgheterul campionatului George Țucudean. Acesta lipsește de mai mult timp, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă, informație dezvăluită în premieră de FANATIK

Bogdan Mara a anunțat când va juca Țucudean

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a declarat înaintea partidei că George Țucudean va reveni cu siguranță pe teren din următoarea etapă, atunci când liderul la zi al campionatului va juca în deplasare cu Sepsi.

„Culio s-a antrenat foarte bine toată săptămâna, e apt. Sperăm să ducă 9 0de minute la un ritm bun. Ne bazăm pe experiența lui. Pe Țucudeam îl vedem cu siguranță de meciul viitor. S-a pregătit foarte bine. Putea fi pe bancă la acest meci, dar Mister a considerat că nu e un meci decisiv și nu avea rost să riscăm. Repet, George s-a antrenat foarte bine și are mare dorință de a marca din nou.

Tucudean a devenit om de baza si in nationala Romaniei
Tucudean a devenit om de baza si in nationala Romaniei

Ne așteaptă un meci foarte greu. FCSB are jucători extraordinari care pot face diferența oricând. Trebuie să câștigăm prin forța grupului. Băieții au prima lor, dar noi tratăm fiecare meci la fel. E aceeași primă” – a spus Bogdan Mara la Digisport

Țucudean, care a fost golgheter în Liga 1 Betano și în urmă cu un sezon, are 16 goluri înscrise în campionat în actuala stagiune. În total, Țucudean a marcat 19 goluri și a oferit trei assist-uri pentru CFR în 32 de meciuri oficiale.

Țucudean a devenit în ultimul an un jucător vital și pentru prima reprezentativă a României, fiind titularizat de Cosmin Contra în toate meciurile importante și marcând pentru România în duelurile cu Israel, Serbia și Muntenegru.

Țucudean (27 ani) a câștigat campionatul în România cu trei echipe diferite: FCSB, Viitorul și CFR Cluj.