Fotbal intern

Probleme mari pentru Bogdan Planic înainte de FCSB – Hermannstadt. Ce se întâmplă cu fundașul

08.02.2019 | 13:02
Probleme mari pentru Bogdan Planic inainte de FCSB  Hermannstadt Ce se intampla cu fundasul

Bogdan Planic a fost una dintre verigile slabe ale roș-albaștrilor la debutul oficial al lui Mihai Teja la FCSB, 1-1 pe terenul Dunării Călărași, formație care nu obținuse niciun punct de 6 etape.

Gigi Becali l-a pus la zid pe cel care a purtat și banderola de căpitan la respectiva partidă și i-a cerut antrenorului să-l scoată din primul 11 pentru meciurile următoare.

Probleme mari pentru Bogdan Planic: are pubalgie și e incert pentru FCSB – Hermannstadt

Ordinul lui Gigi Becali va fi, probabil, executat, dar motivul principal pentru care Bogdan Planic iese din echipă ține de o problemă fizică. Din informațiile FANATIK, sârbul are pubalgie și nu s-a antrenat la parametri normali în această săptămână, astfel că ar putea rămâne în afara lotului pentru meciul de luni cu Hermannstadt. Oricum, Planic a rămas și fără banderolă după „taifunul Becali”.

Bogdan Planic are pubalgie și e incert pentru FCSB - Hermannstadt
Bogdan Planic a pierdut banderola de căpitan a FCSB-ului după remiza de la Călărași

Vestea bună pentru Mihai Teja, apropo de stoperi, este revenirea după suspendare a celuilalt fundaș central de meserie, Mihai Bălașa, care va fi titular și va face cuplu, cel mai probabil, cu Lucian Filip.

Cristi Bălgrădean rămâne titular, Momcilovici încă nu are ritm

Un alt „client” al patronului după remiza de la Călărași a fost portarul Cristi Bălgrădean, pe care Becali l-a jignit și mai tare. La cald, Becali a cerut titularizarea lui Andrei Vlad și a promis că va aduce un alt portar în locul lui „Pufi” Bălgrădean, dar, pe parcursul săptămânii, șeful s-a mai calmat.

Și la intervenția lui Mihai Teja, care a discutat cu Gigi despre „proscrișii” de la Călărași, Bălgrădean a fost, momentan, iertat. FANATIK a aflat că acesta va fi titular și contra Sibiului lui Vasile Miriuță, iar Vlad rămâne pe bancă. Unde ar putea lua loc și Marko Momcilovic, refăcut complet după problemele medicale, dar care nu are ritm de competiție.

Bogdan Planic are pubalgie și e incert pentru FCSB - Hermannstadt
Gigi Becali i-a făcut praf pe Cristi Bălgrădean și pe Bogdan Planic după Călărași – FCSB 1-1

Cum ar putea arăta FCSB contra Hermannstadt-ului

  • Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Filip, Junior Morais – Nedelcu – Man, Matei, Fl. Tănase, Coman – Gnohere.

Un alt jucător care a fost titular la Călărași și care va ieși din primul „11” este „italianul” Adrian Stoian, criticat dur de Becali. Mihai Teja a fost atât de afectat de ce s-a întâmplat după meciul cu Dunărea, încât a apelat la Meme Stoica să discute și el cu jucătorii după „cutremurul” pe care l-a provocat, ca de obicei, Gigi Becali.

  • 6 puncte este distanța dintre liderul CFR Cluj și FCSB cu patru etape înainte de terminarea sezonului regulat
  • 4 remize în 4 meciuri a făcut Teja la FCSB: 3 meciuri amicale și egalul, 1-1, de la Călărași