Fotbal intern

Bogdan Stancu la Dinamo? Mircea Rednic anunţă: “Poate ar fi interesat să vină!”

15.12.2018 | 09:14
Bogdan Stancu la Dinamo Mircea Rednic anunta Poate ar fi interesat sa vina

Bogdan Stancu a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Bursaspor, iar FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că “Motanul” este atacantul pe care Gigi Becali doreşte să-l aducă la FCSB în pauza competiţională din iarnă. Internaţionalul român i-a atras atenţia şi lui Mircea Rednic, cel care s-a arătat interesat de posibilitatea ca fotbalistul în vârstă de 31 de anu să ajungă la Dinamo.

În conferinţa de presă susţinută înaintea meciului pe care formaţia din “Ştefan cel Mare” îl va juca împotriva celor de la U Craiova, Mircea Rednic a vorbit despre şansele ca Bogdan Stancu să ajungă la Dinamo în perioada de mercato din iarnă. Astfel, “Puriul” a recunoscut că este interesat de serviciile atacantului român în vârstă de 31 de ani şi susţine că acesta poate să fie interesat să meargă la Dinamo.

Merge Bogdan Stancu la Dinamo? Ce zice Mircea Rednic

“Poate ar fi interesat să vină la Dinamo, nu e vorba numai de bani în fotbal. Sunt jucători interesaţi să vină, să joace şi să profite de forma bună ca să prindă contracte importante”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă susţinută înainte de Dinamo – U Craiova. “Puriul” a fost contrazis de Ionel Dănciulescu, directorul sportiv din “Ştefan cel Mare”, care nu-l vede pe Bogdan Stancu jucând pentru Dinamo. “Are alt traseu în carieră, probabil va alege altceva dacă va fi să revină în campionatul românesc”, a spus Danciu.

Bogdan Stancu este felicitat de Cristi Săpunaru pentru un gol înscris într-un meci al României
Bogdan Stancu este felicitat de Cristi Săpunaru pentru un gol înscris într-un meci al României

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Bogdan Stancu s-a despărţit de Bursaspor pe 6 decembrie 2018. Atacantul a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2008 – ianuarie 2011, după care Gigi Becali l-a vândut la Galatasaray pentru 5.000.000 de euro. Pentru vicecampioana României, Bogdan Stancu a jucat în 95 de meciuri, a dat 41 de goluri şi a oferit 12 pase decisive, iar la FCSB ar urma să vină în locul lui Raul Rusescu, atacant care a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali.

  • 52 de selecţii la echipa naţională a României are Bogdan Stancu