Fotbal intern

Bogdan Vintilă şi Dusan Uhrin au explicat deciziile surpriză din echipele de start!

05.10.2019 | 19:57
Bogdan Vintila si Dusan Uhrin au explicat deciziile surpriza din echipele de start
ADVERTISEMENT

FCSB și Dinamo se întâlnesc în primul episod al “Eternului Derby” din acest sezon. Atât Bogdan Vintilă, cât și Dusan Uhrin, au surprins în alcătuirea primului 11, prin alegerea lui Florin Tănase pentru postul de atacant central, respectiv alegerea a doi jucători U21, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu, în linia din spatele vârfului.

Antrenorii din derby și-au motivat deciziile

Bogdan Vintilă și Dusan Uhrin au motivat deciziile luate în alcătuirea primului 11 pentru derby-ul programat pe Arena Națională, sâmbătă de la ora 20:30. Antrenorul celor de la FCSB a surprins prin folosirea lui Florin Tănase vârf de atac și introducerea lui Cristi Manea pe teren încă din primul minut, o premieră pentru fundașul dreaptă în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, însă Bogdan Vintilă speră ca Florin Tănase să reușească să destabilizeze defensiva adversă, fiind un atacant cu un plus de mobilitate față de Harlem Gnohere sau Juvhel Tsoumou.

ADVERTISEMENT

Este diferit ca antrenor să întâlnesc Dinamo. Dar sunt foarte fericit și sper să câștigăm pentru a-i putea bucura pe suporteri. Ne dorim să-i surprindem pe cei de la Dinamo prin folosirea lui Florin Tănase vârf de atac. Sunt convins că vom reuși să marcăm, să avem un joc eficient, pragmatic. Vrem să marcăm și să câștigăm. Atât Manea, cât și Crețu sunt jucători foarte valoroși, dar asta a fost decizia mea“, a spus Bogdan Vintilă.

Robert Moldoveanu este titular în derby-ul FCSB - Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures
Robert Moldoveanu este titular în derby-ul FCSB – Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Dusan Uhrin, care va disputa în premieră un “Derby de România”, declară că Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu au apărut în linia de atac a lui Dinamo din cauza suspendării lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

E primul meci împotriva FCSB, ei au punct mai mult decât noi, avem nevoie de victorie. Am schimbat pentru că Sorescu nu poate juca, vom vedea ce se întâmplă, acestea au fost opțiunile noastre. Jucătorii sunt foarte motivați, e un meci extrem de important pentru toată lumea, sperăm să arate pe teren. Am venit la acest meci pentru a juca bine și vom da totul pentru victorie“, a declarat Dusan Uhrin.