News

Fostul iubit al Andreei Bălan, condamnat la închisoare!

Papa Junior, pe nume sau real Cristian Tocanel, a spart topurile la inceputul anilor 2000, cu piese ca “Ai sa intelegi” si “Ploaia”, cantate in duet cu o alta vedeta a acelei perioade, Moni-k....
17.11.2014 | 08:35
Fostul iubit al Andreei Balan condamnat la inchisoare

Papa Junior, pe nume sau real Cristian Tocanel, a spart topurile la inceputul anilor 2000, cu piese ca “Ai sa intelegi” si “Ploaia”, cantate in duet cu o alta vedeta a acelei perioade, Moni-k. Mai tarziu, presa a speculat ca ar fi fost, la un moment dat, si iubitul Andreei Balan, care avea atunci 17 ani.

Ulterior, Papa Junior a disparut din peisajul muzical si s-a lansat in afaceri cu cereale, devenind directorul unei firme din domeniu. Anul trecut insa, fostul cantaret a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea ca ar fi incasat ilegal TVA, din activitati comerciale cu produse cerealiere.

“Clientul meu este acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prin incasarea nejustificata a TVA-ului de societatea Avicarvil al carei director era, suma retinuta in rechizitoriu fiind de circa 400.000 de euro. Aceasta suma a fost achitata integral in faza de urmarire penala si aici vorbim de un prejudiciu acoperit in totalitate”, declara avocatul sau, pentru presa locala, in timpul procesului.

Judecata lui Papa Junior a fost complexa, el fiind condamnat pentru mai multe capete de acuzare. Pedepsele s-au contopit, decizia fiind:  Inculpatul executa pedeapsa inchisorii de 2 ani si pedeapsa complementara contopita pe o durată de 4 ani… Stabileste termen de incercare de 4 ani (2 ani pedeapsa aplicata şi 2 ani termenul stabilit de instanta)”.

Astfel, timp de 4 ani, Papa Junior va fi sub supaveghere judiciara, trebuind sa anunte orice schimbare de domiciliu si orice deplasare care depaseste o saptamana.

Sursa: wowbiz.ro