Fotbal intern

BOMBĂ în showbiz! Ştirista Corina Caragea, viitoarea SOŢIE a unui OFICIAL din fotbal!? “E femeia vieţii!”

Corina Caragea s-a despărţit la începutul anului 2013 de iubitul ei oficial, Bogdan Rusea, fiul unui afacerist din Ploieşti. La scurt timp, frumoasa prezentatoare a început să vorbească cu...
15.11.2014 | 15:10

Corina Caragea s-a despărţit la începutul anului 2013 de iubitul ei oficial, Bogdan Rusea, fiul unui afacerist din Ploieşti. La scurt timp, frumoasa prezentatoare a început să vorbească cu Robert Pongracz, la acea vreme şeful departamentului internaţional al Ligii Spaniole de Fotbal. Într-un final, relaţia de prietenie cu Corina Caragea s-a transformat într-una de dragoste. Mai mult, Robert, pentru a fi cît mai aproape de Corina, a acceptat imediat propunerea lui Gino Iorgulescu de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul LPF. Cei doi nu s-au ferit să apară împreună în public, semn că relaţia este cît se poate de serioasă.

1

“Corina Caragea e femeia vieţii lui!”

Robert şi Corina Caragea se înţeleg perfect, motiv pentru care neamţul cu părinţi originari din România este gata să facă următorul pas. Conform surselor FANATIK.RO, oficialul LPF este decis să o ceară de soţie pe prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, fiind ferm convins că frumoasa brunetă este femeia vieţii lui. “Robert este hotărît să se însoare cu Corina Caragea, o iubeşte foarte mult. E foarte posibil ca în viitorul apropiat să asistăm la o nuntă fastuoasă. O iubeşte enorm şi o consideră femeia vieţii lui”, au precizat sursele FANATIK.RO.

2 3 4 corina_caragea_48003600 corina_caragea_nu_simt_sexy_55c5d08e24Corina Caragea Wallpaper @ go4celebrity.com