Fotbal intern

BOMBĂ! Mutu i-a FURAT logodnica unui fost COLEG la echipa naţională

Scandal sexual la nivel înalt în fotbalul românesc, totul după un articol care părea nevinovat pe un site tabloid, care a publicat pe 13 februarie povestea de iubire dintre Adrian Mutu şi o...
17.02.2015 | 00:02
BOMBA Mutu ia FURAT logodnica unui fost COLEG la echipa nationala
ADVERTISEMENT

Scandal sexual la nivel înalt în fotbalul românesc, totul după un articol care părea nevinovat pe un site tabloid, care a publicat pe 13 februarie povestea de iubire dintre Adrian Mutu şi o frumoasă brunetă, pe care “Briliantul” a condus-o la aeroport (spynews). Domnişoara, neidentificată în acel moment, era nimeni alta decît Sandra Bachici, logodnica lui Laszlo Sepsi, component al echipei naţionale, actualmente jucător la ASA Tîrgu Mureş. Nici Adi Mutu nu e tocmai un om liber. “Briliantul” are de cîteva luni o idilă cu fosta iubită a lui Horia Tecău, Corina Tievi. FANATIK.RO a publicat în exclusivitate toate detaliile poveştii de iubire dintre cei doi.

STIREA ZILEI!!! ION TIRIAC IN VIZORUL DNA!!! S-A DISPUS INCEPEREA URMARIRII PENALE!!!

Sandra e fost iepuraş Playboy

Sandra Bachici este un fost iepuraş Playboy şi miss România Fashion TV , iar povestea de dragoste dintre ea şi Laszlo Sepsi a început în urmă cu patru ani. Relaţia dintre cei doi părea că merge perfect, pînă cînd fotbalistul a fost atenţionat de apariţia iubitei sale în presa mondenă. Sepsi s-a uitat la poze şi şi-a dat seama imediat că bruneta care apărea cu un zîmbet larg în compania lui Adi Mutu este nimeni alta decît Sandra, iubita sa. A urmat un Valentine’s Day plin de scandal pentru Laszlo şi Sandra. (VEZI SUS GALERIE FOTO CU FRUMOASA BRUNETA!!!)

ADVERTISEMENT

SOC LA DINAMO!!! SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Corina, supărată pe Mutu dar înţelegătoare

Dacă pozele cu Adi Mutu şi Sandra Bachici au provocat un adevărat taifun în familia lui Laszlo Sepsi, Corina Tievi a fost mult mai înţelegătoare cu Mutu. Blondina i-a reproşat fostului decar al echipei naţionale că i-a ascuns idila pe care a avut-o cu Sandra, dar a preferat să nu insiste prea mult pe subiect şi s-a liniştit imediat după promisiunile lui Mutu că nu se va mai întîmpla. Gurile rele spun că ar fi şi alte motive care au provocat reacţia reţinută a Corinei Tievi. Braşoveanca ar fi avut, conform anumitor zvonuri, şi ea mai multe relaţii amoroase cu persoane importante din România, printre care şi patronul formaţiei FC Braşov, Ioan Neculaie.

TRAGEDIE!!! O MARE VOCE A ROMANIEI A MURIT!!!

Sepsi: “M-am despărţit de ea!”

FANATIK.RO l-a contactat pe fundaşul stînga al naţionalei, Sepsi dezvăluind că idila dintre el şi cea care urma să îi devină nevastă s-a destrămînat de curînd. Se pare că ruptura a fost cauzată atît de aventura pe care aceasta o avea cu Mutu, dar şi de certurile tocmai dese, deşi cei doi au ales să se logodească la începutul anului 2015. “M-am despărţit de curînd, acum cîteva zile. În privinţa pozelor, nu vreau să discut. Este o chestiune personală, nu sînt multe de comentat”, a precizat Sepsi.

ADVERTISEMENT

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!