Fotbal intern

BOMBĂ! Petrolul se destramă “PLEACĂ cinci jucători!”

Despărţirile şoc care au avut loc în sînul Petrolului în ultimele zile, Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu anunţîndu-şi plecarea din Ploieşti, conturează un viitor sumbru al formaţiei...
20.09.2014 | 11:00
BOMBA Petrolul se destrama PLEACA cinci jucatori

Despărţirile şoc care au avut loc în sînul Petrolului în ultimele zile, Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu anunţîndu-şi plecarea din Ploieşti, conturează un viitor sumbru al formaţiei prahovene. Conform surselor din cadrul formaţiei antrenate de Gheorghe Mulţescu, confirmate de către Marius Nicolae, fostul manager al “lupilor”, situaţia financiară este una dezastruoasă, “lupii” avînd şanse mari ca în iarnă să se despartă de cei mai buni cinci jucători.

Mutu ia în India 1,2 milioane de dolari! Albin, Alcenat, Geraldo şi Teixeira, aproape de plecare

Nedorită de către fanii Petrolului, varianta ca formaţia patronată de Dan Capră să se destrame prinde tot mai mult contur, situaţia financiară a clubului din Prahova fiind critică. Astfel, după despărţirile de Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu, decarul şi căpitanul echipei urmînd să cîştige 1,2 milioane dolari pentru şase luni petrecute în India, fanii “lupilor” trebuie să se mai aştepte la cinci despărţiri, toţi titulari şi jucători indispensabili Petrolului în acest moment! “Alcenat, Albin, Geraldo, Pecanha şi Teixeira intră, în iarnă, în ultimele şase luni de contract. Iar la situaţia din momentul de faţă, cînd oficialii Primăriei şi anchetele DNA au oprit orice sponsorizare, este greu de crezut că li se vor prelungi contractele. Cei care pot fi vînduţi, vor fi daţi, iar cu ceilalţi se vor semna rezilieri. Conducerea Petrolului a început să caute oferte pentru jucătorii în cauză şi să înceapă negocierile”, au punctat surse din cadrul formaţiei ploieştene pentru FANATIK.RO!

2.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-VIKTORIA PLZEN, LIGA EUROPA (31.07.2014)

Fanatik, confirmat! “Situaţia e gravă, Primăria s-a retras!”

În susţinerea informaţiilor prezentate de FANATIK.RO stau declaraţiile lui Marius Nicolae, fostul manager al Petrolului, acesta prezentîndu-şi demisia în urma destituirii lui Răzvan Lucescu. “Situaţia la Petrolul este gravă în acest moment. Primăria refuză să mai ajute echipe financiar şi cum nu se întrevede ca situaţia să se schimbe, sînt şanse foarte mari ca Petrolul să ajungă o echipă de pluton şi să dispară proiectul care a readus echipa pe harta echipelor mari. Este adevărat, cei cinci jucători intră în ultimele şase luni de contract şi situaţia lor este incertă tocmai din cauza neimplicării autorităţilor locale. Dacă această incertitudine o să persiste şi în iarnă, sînt mari şanse ca Petrolul să se despartă de aceşti jucători. Totul depinde de domnul Capră, care face eforturi uriaşe pentru a asigura liniştea financiară. Nu înţeleg de ce autorităţile locale nu îşi mai respectă promisiunile făcute conform unui contract, mai ales că eforturile conducerii de la Petrolul se văd, Dan Capră se chinuie să menţină echipa cum a făcut-o în ultimii doi ani”, a declarat fostul oficial al “lupilor”.

2.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-VIKTORIA PLZEN, LIGA EUROPA (31.07.2014)

Pierderi uluitoare: 6,4 milioane euro!?

Despărţirea de fotbaliştii vizaţi nu ar aduce pierderi pentru conducerea “lupilor” doar pe plan fotbalistic, Petrolul urmînd să devină o echipă de pluton, fără mari planuri. Plecarea celor cinci fotbalişti, în frunte cu Juan Albin, a cărui valoare este estimată în jurul a 2,5 milioane euro, ar aduce pierderi de  aproximativ şase milioane euro! “Petrolul încă are jucători de o valoarea mult peste ceea ce se găseşte în România, este nevoie de sacrificii pentru ca aceştia să rămînă. Iar Dan Capră nu poate să susţină singur toate cheltuielile pe care le presupune un club de fotbal. Şi chiar dacă reuşeşte, Primăria din Ploieşti tot ar trebui să îl susţină, Ploieşti a cîştigat mult la capitolul imagine de cînd Petrolul a redevenit una dintre echipele care se bat an de an pentru cîştigarea titlului”, a încheiat Nicolae.

3,5 milioane euro este datoria pe care Primăria Ploieşti o înregistrează către formaţia locală

Marius-Nicolae-fcpetrolul.ro-mica

 500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: