BOMBĂ! Soţia lui Barack Obama are un AMANT?

Casa Albă e un adevărat cuibuşor de nebunii, dacă e să ne luăm după ce scriu publicaţiile americane de scandal. Se pare că prima doamnă, sătulă de flirturile lui Barack Obama, ar fi decis...
30.11.2014 | 11:29
BOMBA Sotia lui Barack Obama are un AMANT

Casa Albă e un adevărat cuibuşor de nebunii, dacă e să ne luăm după ce scriu publicaţiile americane de scandal. Se pare că prima doamnă, sătulă de flirturile lui Barack Obama, ar fi decis să-i plătească infidelului cu aceeaşi monedă şi şi-a luat amant!

2

Barack Obama are ochi alunecoşi şi nu de puţine ori obiectivul camerei foto l-a surprins uitându-se lung după femei frumoase. Mai mult, se pare că la dineurile oficiale organizate la Casa Albă, liderul american nu s-a sfiit să flirteze cu vedete, recunoscând chiar că are o slăbiciune pentru Beyoncé, dar şi pentru actriţa Kerry Washington – care, culmea, a interpretat- o pe amanta preşedintelui american în serialul de succes “Scandal”.

Michelle Obama, soţia lui, e măcinată de multă vreme de aceste derapaje sentimentale. Capac i-a pus însă faptul că Obama s-a dat recent la două actriţe, Gwyneth Paltrow şi Alexandra Daddario şi a filtrat cu neruşinare cu Helle Thorning- Schmidt, premierul Danemarcei, la înmormântarea lui Nelson Mandela.

Urmează să-şi anunţe divorţul

Acum, se pare că divorţul e convenit între cei doi, iar separarea e doar o chestiune de timp. Până atunci, Michelle a găsit modalitatea de a-şi umili soţul infidel: îi plăteşte cu aceeaşi monedă. Conform revistei National Enquirer, prima doamnă a Americii şi l-ar fi luat ca amant pe unul dintre bărbaţii însărcinaţi cu paza Casei Albe şi a familiei prezidenţiale. “Am auzit că Michelle s-ar fi combinat cu un agent al Serviciului Secret ”, a declarat un politician de top de la Washington D.C. pentru publicaţia respectivă.

1

Aşa s-ar explica toate escapadele lui Michelle din ultimele luni şi plecările pe furiş de la Casa Albă. Politicianul care “a dat din casă” spune că cinele cu prietenii şi excursiile pentru shopping despre care vorbeşte prima doamnă sunt, de fapt, o acoperire pentru întâlnirile ei cu agentul federal. El susţine însă că Obama e singurul vinovat de această situaţie umilitoare: “Michelle s-a consumat foarte mult din cauza lui Barack, căruia îi place să fie un cuceritor, ca JFK. A suferit umilinţă după umilinţă din cauza escapadelor lui. A încercat să ascundă realitatea şi faptul că mariajul lor este o ruşine”.

Cu ele a flirtat preşedintele SUA

3

sursa: libertatea.ro 

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

Tags: