Fotbal international

Galerie foto. Viaţa de lux a nababului Aubameyang. Avion privat, ghete cu pietre preţioase

Gabonezul Pierre Emerick Aubameyang este golgeterul Borussiei Dortmund şi aşteaptă transferul vieţii la un club de top din Premier League. Până atunci el duce o viaţă de lux, asemănătoare în multe privinţe cu aceea a brazilianului Neymar.
28.11.2017 | 20:36
Galerie foto Viata de lux a nababului Aubameyang Avion privat ghete cu pietre pretioase

Incontestabil, perla celor de la Borussia Dortmund, clubul de unde a plecat un alt mare atacant, polonezul Robert Lewandowski la Bayern Munchen, este vârful gabonez Pierre Emerick Aubameyang. Când nu dă gol africanul sunt probleme pentru galben-negrii, lucru remarcat recent în partidele din Bundesliga şi Champions League, în care germanii au avut o uriaşă cădere după un debut senzaţional de sezon, în care Aubameyang avusese un rol decisiv, cu opt goluri în şase partide. CLICK GALERIE FOTO

Jucătorul pe care AC Milan l-a transferat pe un preţ de nimic de la Saint Etienne, 1,2 milione de euro, a ajuns să valoreze astăzi aproape suta de milioane şi italienii îşi smulg părul din cap pentru eroarea comisă de a nu fi intuit valoarea gabonezului. Milan a şi vrut în vară să-l readucă, dar Aubameyang nu a uitat tratamentul de la Milano şi a spus nu. Gândul lui este la un transfer în Premier League, acolo unde Liverpool şi Chelsea sunt două cluburi interesate de achiziţionarea lui.

E golgeterul celor de la Borussia Dortmund

Aubameyang se consideră deja un star de valoare mondială. Afişează pe conturile sale de socializare o multitudine de imagini care să îi reliefeze opulenţa de care dispune. După cele opt goluri marcate la început de sezon s-a autopremiat cu un splendid automobil Lamborghini, pe care l-a botezat Batmobile, el având o slăbiciune pentru personajul Batman. Maşina, dotată cu multe instalaţii cerute de jucător, a costat 150.000 de euro.

Totul în viaţa africanului trebuie să aibă amprentă luxului, obicei care l-a transmis şi iubitei sale, Alysha Behague, cu care are doi băieţi. Şi iubita fotbalistului a pozat alături de un super Ferrari, iar în alte imagini apare alături de fiul său Curtis, jucând Play-Station, dar controllerele pe care apasă sunt din aur! Nici ghetele de joc nu au scăpat de a avea caracteristici unice. Cele pe care le-a purtat la Saint Etienne erau verzi şi cu 50 de cristale încrustate, costând 2500 de euro, cele de la Dortmund au încrustate pietre preţioase.

Pe distenţe lungi merge cu avionul privat

Călătoriile pe distanţă mai mare le face, fie personal, fie cu familia sau prietenii, la bordul unui avion privat şi în vacanţele petrecute la mare deţine un impresionant yacht. Degetele de la mâini sunt pline de inele din aur, iar ceasurile pe care le are în colecţie pleacă de la 25.000 de euro cel mai ieftin. Obiectivul lui Aubameyang este să copieze cât mai mult posibil stilul de viaţă al brazilianul Neymar, modelul său din toate punctele de vedere.

Aubameyang a avut grijă să devină deja un brand, creând atât pe bordul maşinii, cât şi pe îmbrăcăminte un simbol, care să îl reprezinte: o literă A de la numele său şi un fulger, care vrea să sugereze ceea ce s-a spus despre el, faptul că pe 30 de metri ar fi fost mai rapid decât Usain Bolt. Jucătorul lui Dortmund este şi mare fan NBA sau mai bine spus al legendei Michael Jordan.