Video. Eugenie Bouchard se distrează de minune în vacanţă! Vedeta a dansat în costum de baie la miezul nopţii

Eugenie Bouchard, Canada-Romania, FED Cup, VIDEO

Eugenie Bouchard, fostul numărul 5 WTA, se relaxează în această perioadă în Bahamas şi le-a oferit momente incendiare fanilor din întreaga lume în timp ce se afla într-o pişcină în toiul nopţii.

Jucătoarea care a ajuns pe locul cinci WTA în 2014 este aproape să părăsească în acest moment Top 100, însă acest lucru se pare că nu o afectează. Deşi în urmă cu trei ani a ajuns până în finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, Bouchard se află în acest moment pe locul 83 în clasamentul WTA. VEZI IMAGINILE VIDEO MAI JOS. 

Sportiva de peste Ocean a eliminat-o pe Simona Halep în semifinalele turneului de Grand Slam de la Londra şi a pierdut  în ultimul act în faţa Petrei Kvitova, iar în acest moment mai atrage atenţia fanilor doar datorită calităţilor fizice. Bouchard a fost filmată în timp ce dansa în costum de baie în timp ce se afla în vacanţă în Bahamas, iar imaginile i-au pus rapid pe jar pe fanii ei.

Bouchard vine în România în 2017

În ciuda rezultatelor modeste din ultima perioadă, Eugenie Bouchard este în continuare cea mai bună jucătoare a Canadei din circuitul WTA. Jucătoarea de tenis urmează să se deplaseze alături de echipa de FED Cup la Cluj pentru meciul contra Simonei Halep şi compania din primul tur al Grupei Mondiale II .

Bouchard a fost implicată în 2015 într-unul dintre cele mai urâte gesturi făcute de o jucătoare de tenis în istoria sportului. Canadianca a refuzat să îi strângă mâna AlexandreI Dulgheru la conferinţa de presă premergătoare duelui dintre cele două sportive într-o altă confruntare din FED Cup dintre România şi Canada.