Stiri sportive

El e PRIMUL jucător care pleacă de la Steaua în iarnă

Gigi Becali nu mai vrea să plătească fotbalişti care nu evoluează constant în prima echipă, motiv pentru care, în iarnă, este decis să facă o remaniere a lotului. Cele mai mari şanse să...
03.10.2014 | 14:05
El e PRIMUL jucator care pleaca de la Steaua in iarna
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu mai vrea să plătească fotbalişti care nu evoluează constant în prima echipă, motiv pentru care, în iarnă, este decis să facă o remaniere a lotului. Cele mai mari şanse să plece de sub comanda lui Constantin Gâlcă le are Ionuţ Neagu, mijlocaş care a sosit în Ghencea în septembrie 2013. Fostul fotbalist al Oţelului nu s-a impus ca titular, iar concurenţa cu Pintilii, Bourceanu sau Breeveld l-a făcut să clacheze. Motiv pentru care Steaua ia în calcul împrumutul fotbalistului pînă la finalul sezonului la o altă formaţie din Liga 1.

2.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-AVANTUL BARSANA 4-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (26.09.2013)

Oţelul îl vrea!

Singura echipă interesată de serviciile lui Neagu este Oţelul Galaţi. Gruparea moldoveană se află într-o situaţie critică în clasament, însă în retur fosta campioană a României va forţa salvarea de la retrogradare. Iar Neagu este văzut drept fotbalistul perfect în jurul căruia se va putea construi o nouă echipă. Conform surselor FANATIK.RO, Oţelul va demara discuţiile cu Steaua după finalul turului pentru împrumutul mijlocaşului pînă la finalul sezonului. Gălăţenii sînt dispuşi să suporte mare parte din salariul lui Neagu, care cîştigă în Ghencea 10.000 de euro pe lună. Steaua ar agrea tranzacţia, mai ales că Bourceanu va fi apt sută la sută peste numai cîteva săptămîni, iar în retur va fi, mai mult ca sigur, titular.

ADVERTISEMENT

Babicu’ anunţă: “Negociem în iarnă!”

Contactat de FANATIK.RO, Cristian Munteanu, team-managerului Oţelului, a confirmat că formaţia de la malul Dunării îl doreşte pe Neagu şi că tratativele cu Steaua privind o revenire a mijlocaşului la Galaţi vor fi demarate după finalul turului de campionat. “Pe Neagu l-am dorit şi în această vară, m-am rugat de cei de la Steaua o săptămînă să ni-l împrumute. Şi pe el, şi pe Lemnaru. Dar ne-au spus că Bourceanu nu este refăcut şi că au nevoie de Ionuţ, că nu pot rămîne descoperiţi. Dar în iarnă vom relua negocierile, îl dorim pe Neagu cel puţin pînă la vară. Este un fotbalist foarte bun, care ar ajuta echipa. Sper că vom înţelege, mai ales că Bourceanu va fi refăcut. Este păcat să stea rezervă la Steaua”, a spus “Babicu’” pentru FANATIK.RO.

cristimunteanu1-1331735700

620.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul lui Neagu de la Oţelul

11 partide a jucat Neagu pentru Steaua din septembrie 2013, de cînt a venit la Steaua

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: