Fotbal international

Bourceanu, nuntă ”regală” de 120.000 de euro! Duce 150 de invitați în Grecia!

31.05.2018 | 12:42
Bourceanu, nuntă ''regală'' de 120.000 de euro. Nași vor fi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Fostul fotbalist de la FCSB organizează un eveniment fastuos. Bourceanu, nuntă ”regală” de 120.000 de euro! A decis să ducă 150 de invitați într-o insula din Grecia!

Alex Bourceanu, care activează acum la Arsenal Tula, în Rusia, face cununia religioasă alături de Adina, femeia alături de care trăiește o poveste de dragoste de peste 15 ani.

Bourceanu, nuntă ”regală” de 120.000 de euro! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nași de profesie

Cuplul a decis să facă și cununia religioasă pe 3 iunuie, după ce în 2016 Alex și Adina au devenit oficial soții Bourceanu. Pentru a fi sigur că partenera lui se va simți ca o prințesă în cea mai importantă zi a relației lor, internaționalul român a decis să organizeze evenimentul în insula Thassos din Grecia. Astfel, 150 de invitați vor merge să petreacă alături de familia Bourceanu, totul pe cheltuiala jucătorului!

Conform informațiilor FANATIK.RO, întregul eveniment l-a costat pe mijlocaș 120.000 de euro, o sumă importantă chiar și pentru un fotbalist care evoluează în Rusia pe un salariu de 600.000 de euro! Nași le vor fi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care au deja o tradiție în a cununa sau boteza în fotbalul românesc. Dealtfel, vineri, 1 iunie, Prodanca va fi nașă de botez pentru fata lui Mihai Roman, atacantul celor de la CS U Craiova.

Adina, transformare uluitoare! A trecut de la XXL la trup de model!

Soția lui Alex Bourceanu a stârnit admirația celor din jur după ce acum câțiva ani a decis să recurgă la o schimbare radicală în viața ei. Astfel, Adina a suferit o operație de micșorare a stomacului și a slăbit peste 50 de kilograme. Apoi, ea a scăpat și de pielea în exces de pe picioare, abdomen și brațe. Cu un regim atent studiat și cu sport, Adina a ajuns să treacă de la mărimile XXL la un trup de model. De altfel, ea a și defilat într-o prezentare de modă, iar cei care au văzut-o și o știau de pe vremea kilogramelor în plus au rămas cu gura căscată. Pentru mai multe imagini cu Adina Bourceanu accesează galeria foto de sus.

120 de mii de euro îl va costa nunta din Grecia pe Alex Bourceanu