Fotbal intern

Alexandru Bourceanu s-a certat cu colegii după Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1: “Eu sunt cel mai valoros”

02.11.2018 | 07:46
Alexandru Bourceanu sa certat cu colegii dupa Dunarea Calarasi  FCSB 21 Eu sunt cel mai valoros

Alexandru Bourceanu şi-a eliminat fosta echipă în optimile Cupei României, după ce Dunărea Călăraşi s-a impus cu scorul de 2-1 în primul meci cu nocturnă din istoria oraşului. La finalul duelului de pe “Ion Comşa”, jucătorii lui Dan Alexa au pornit petrecerea în vestiar şi chiar l-au udat cu şampanie pe antrenor, însă s-a petrecut ceva care l-a supărat pe fostul căpitan de la FCSB şi acesta s-a certat cu colegii.

Jucătorii de la Dunărea Călăraşi au sărbătorit calificarea în sferturile Cupei României în vestiar cântând şi scandând iar una dintre lozinci l-a deranjat pe Bourceanu. În timp ce Dan Alexa era udat cu şampanie, elevii săi cântau “să vină banii la băieţi”, iar Bourceanu le-a transmis să nu se bucure încă pentru că au meci dificil în campioant peste trei zile, cel cu Viitorul Constanţa din prima etapă a returului sezonului regular.

De ce s-a certat Alexandru Bourceanu cu colegii în vestiar după Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1

Mesajul lui Alexandru Bourceanu nu a fost agreat iar un coleg i-a strigat ”Cine eşti tu să ne spui asta?”, scrie Telekom Sport. Fostul jucător de la FCSB a reacţionat imediat şi a avut o replică dură: ”Eu sunt cel mai valoros jucător care a jucat vreodată aici, nu-i permit nimănui să-mi vorbească aşa!”

Fotbaliştii de la Călăraşi în frunte cu Alexandru Bourceanu după meciul de fotbal dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB din optimile Cupei României, disputat pe stadionul Central Ion Comşa din Călăraşi, joi, 1 noiembrie 2018.
Fotbaliştii de la Călăraşi în frunte cu Alexandru Bourceanu după meciul de fotbal dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB din optimile Cupei României

Cine e Alexandru Bourceanu

Alexandru Bourceanu are 33 de ani şi a jucat de-a lungul carierei sale la Dunărea Galaţi, Oţelul Galaţi, Poli Timişoara, Steaua, Trabzonspor, Arsenal Tula ţi din vara acestui an evoluezaă la Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul are în plamares cinci trofee, toate cucerite cu echipa pe care tocmai a eliminat-o din Cupa României: trei titluri de campion al României, (2012 – 2013, 2013 – 2014, 2014 – 2015) o Cupă a României (2014 – 2015) şi o Supercupă a României (2013 – 2014).