Fotbal intern

E oficial! Brandan, out de la Viitorul: “Îi urăm mult succes în carieră!”

UPDATE, ORA 18:00 / FC Viitorul a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Pablo Brandan privind rezilierea contractului. Fotbalistul a căzut în dizgraţia lui Gică Hagi după...
18.11.2016 | 18:01
E oficial Brandan out de la Viitorul Ii uram mult succes in cariera

UPDATE, ORA 18:00 / FC Viitorul a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Pablo Brandan privind rezilierea contractului. Fotbalistul a căzut în dizgraţia lui Gică Hagi după prestaţia slabă din partida cu Steaua.

“FC Viitorul şi Pablo Brandan au convenit încetarea raporturilor contractuale. Rezilierea s-a produs pe cale amiabilă, astfel că Brandan se desparte FC Viitorul după ce a evoluat în 14 partide în Liga I pentru constănţeni. FC Viitorul îi mulţumeşte lui Pablo Brandan pentru colaborare şi îi urează mult succes în carieră”, anunţă site-ul oficial al grupării.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, a anunţat, pentru FANATIK.RO, că Pablo Brandan nu mai este fotbalistul echipei Viitorul. Argentinianului i se trage de la gafa pe care a făcut-o la meciul cu Steaua. Atunci a provocat, inutil, un penalty, iar Hagi avea să-l pună la zid după meci.

”S-a ajuns la o înţelegere. E oficial, ne-am despărţit! Contractul a fost reziliat de comun acord. I-au fost date toate drepturile financiare, pînă la sfîrşitul anului”, a declarat Pavel Peniu.

Numai că fotbalistul are o altă variantă. ”Nu am reziliat nici un contract! Dar cine ţi-a spus? Pavel Peniu? Cine este, nu-l cunosc….Aaaa, la Academie, păi cîţi conducători sînt pe aici… Da, nu vreau să spun prea multe. Se cunoaşte ce s-a întîmplat, a fost meciul acela cu Steaua, asta e. Săptămîna viitoare vom vedea ce se întîmplă. Dar nici vorbă de reziliat”, a fost replica lui Brandan, pentru FANATIK.RO.

Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, spune şi el că nu ştie de reziliere, mai ales că Gică Hagi nu este în ţară. ”Eu merg mîîne la Constanţa, vom vedea. Nu ştiu ce s-a discutat acolo, n-am fost. Dar de reziliere acum nu ştiu nimic”, a spus Bivolaru.

Pablo Brandan l-a faultat pe Adi Popa în careu, în minutul 18, iar centralul a acordat penalty pentru Steaua. Brandan a transformat şi a deschis drumul spre victoria Stelei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0, iar Hagi avea să-l pună la zid pe argentinian. A lăsat atunci de înţeles că-l va da afara.