Fotbal intern

Bratu, demis de la Dinamo! Anunțul oficial al clubului

23.09.2018 | 11:54
Florin Bratu, demis de la Dinamo! Tehnicianul a fost sacrificat de Negoiță după Iași - Dinamo 1-0

Florin Bratu, demis de la Dinamo! Ionuț Negoiță a decis să renunțe la Florin Bratu, eșecul de la Iași, dar mai ales reacția acestuia de după partidă, când a aruncat toată vina pe Dan Nistor, cel care ar fi destabilizat vestiarul, fiind decisivă în hotărârea patronului de la Rin.


UPDATE. Bratu a fost demis oficial de la Dinamo.

”Mulțumim, Florin Bratu!

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ștefan cel Mare în Liga 1.

Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roș-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză și două eșecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) și trei victorii, o remiză și cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediție de campionat.

Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal Florin Bratu pentru activitatea pe banca tehnică a dinamoviștilor.

Iulian Mihăescu și Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) și Liviu Rusu (preparator fizic) se vor ocupa de pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României, a anunțat conducerea clubului.

Partida Dacia Unirea Brăila vs Dinamo București, contând pentru șaisprezecimile Cupei României, se va disputa marți, 25 septembrie (ora 21:30), într-o singură manșă, pe stadionul “Oțelul” din Galați.

Mult succes în carieră, Florin Bratu!”

COMUNICAT DE PRESĂMulțumim, Florin Bratu!București, 23 septembrie 2018. FC Dinamo București anunță prin intermediul…

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Sonntag, 23. September 2018


UPDATE. Florin Bratu a ajuns la un acord cu Dinamo pentru rezilierea contractului scadent în 2020. Părțile vor semna actele în cursul zilei de duminică, urmând ca de echipă să se ocupe Iulian Mihăescu până ce Ionuț Negoiță va decide noul tehnician al „câinilor”.


Ionuț Negoiță se va decide în cursul zilei de sâmbătă cine va fi înlocuitorul lui Bratu, FANATIK.RO scriind în urmă cu câteva zile despre bătălia impresarilor pentru înlocuitorul lui „Bratone”. Va fi, foarte probabil, Dan Alexa susținut de Anamaria Prodan sau Claudiu Niculescu, propus de Giovanni Becali, cel care l-a și sunat foarte des pe Negoiță în cursul acestei săptămâni.

Bratu, demis de la Dinamo! „Îmi voi îndeplini visul. La Dinamo sau în altă parte”

Florin Bratu a fost întrebat despre demisie la zona mixtă, imediat după meciul de la Iași: „Momentan nu m-am gândit la demisie. E prea devreme. Nimeni nu e perfect. Eu sunt un antrenor tânăr și am ambiție și voi vedea dacă la Dinamo sau în altă parte îmi voi îndeplini visul de a fi un antrenor de top”.

Apoi Bratu a mers la conferința de presă, după care a fost anunțat de Ionuț Negoiță de despărțire. Jucătorii aflaseră deja în vestiar decizia conducerii, chiar înainte ca Bratu să termine conferința de presă!

Claudiu Niculescu e în pole position! Și e dorit și de… Gigi Becali!

După ce Ionuț Negoiță și Florin Bratu vor semna actele de despărțire, va fi anunțat și noul antrenor al „câinilor”. Deși este o luptă teribilă a impresarilor pentru a-și impune favoritul, prima șansă de a-i urma lui Bratu ar avea-o Claudiu Niculescu. Acesta este susținut nu doar de Giovanni Becali, ci și de fostul șef al lui „Clau-gol”, Florin Pandele, primarul Voluntariului.

Claudiu Niculescu este fără angajament după despărțirea de FC Voluntari, cu care a câștigat Cupa și Supercupa României
Claudiu Niculescu este fără angajament după despărțirea de FC Voluntari, cu care a câștigat Cupa și Supercupa României

Florin Pandele are dese discuții cu Ionuț Negoiță în ultima vreme și sunt informații că i-a propus acestuia să-l ia pe Claudiu Niculescu la Dinamo. Negoiță nu a spus „nu”, iar demiterea lui Bratu deschide „calea”. Ceea ce poate nu a aflat încă Negoiță este că Gigi Becali, rivalul de la FCSB, l-ar vrea și el pe Niculescu la Dinamo. Motiv pentru care Becali l-a tot bătut la cap pe Pandele cu această variantă…

Sosirea lui Niculescu în locul lui Bratu, „buzduganul” lui Borcea?!

O eventuală numire a lui Claudiu Niculescu înseamnă, de fapt, și primul pas pe care fostul acționar Cristi Borcea l-ar face pentru revenirea la Dinamo. Claudiu Niculescu este finul lui Borcea, care nu s-a exprimat deloc negativ în privința reîntoarcerii. Astfel, cu această mutare, este foarte posibil ca în viitorul apropiat Ionuț Negoiță să-și găsească acel cumpărător pe care îl tot caută disperat de mai bine de un an.

Cristi Borcea s-ar putea întoarce la Dinamo, unde a fost surprins zilele trecute de insiderii FANATIK
Cristi Borcea s-ar putea întoarce la Dinamo, unde a fost surprins zilele trecute de insiderii FANATIK

Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo, „buzduganul” lui Borcea? De ce nu, mai ales că în ecuație este și Giovanni Becali, iar cercul s-ar închide.

Dan Alexa e liniștit. Ce a spus de o eventuală venire la Dinamo

Și Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași este pe lista lui Negoiță. El este propus de Anamaria Prodan, cea care a făcut ultimele două transferuri ale lui Dinamo – Subotic și Mezague – și care a reîncălzit relațiile cu patronul de la Rin.

Dan Alexa ar putea antrenorul lui Dinamo după ce Bratu a fost demis, el fiind propus de Anamaria Prodan
Dan Alexa ar putea antrenorul lui Dinamo după ce Bratu a fost demis, el fiind propus de Anamaria Prodan

Alexa este însă mult mai liniștit și mai relaxat decât Claudiu Niculescu. În primul rând pentru că are echipă și lucrurile chiar merg bine. După promovarea istorică are și rezultate foarte bune cu Călărașiul. FANATIK.RO a aflat că zilele trecute, Alexa a fost chestionat de oficialii lui Dinamo despre o eventuală preluare a echipei. „Eu mă simt foarte bine la Dunărea, dar când nu mai e Bratu la Dinamo și vă gândiți la mine, ne așezăm și vedem despre ce e vorba!”, a sunat răspunsul „Chirurgului”.

Niculescu sau Alexa? Negoiță va decide destul de repede. Este foarte posibil ca urmașul lui Bratu să debuteze la Dinamo marți în Cupă, contra Brăilei lui Florentin Petre la Galați.