Fotbal international

Brazilia, desființată de presa internațională după eşecul cu Belgia. “Puţin fotbal şi mult teatru!”. Foto

07.07.2018 | 08:01
Brazilia desfiintata de presa internationala dupa esecul cu Belgia Putin fotbal si mult teatru Foto

Echipa naţională a Braziliei a fost desfiinţată de presa internaţională după eşecul cu Belgia, scor 1-2, într-un meci care a avut loc la Kazan în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018. Neymar a fost ţinta principală a jurnaliştilor din toată lumea. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Autogolul lui Fernandinho din minutul 13, dar şi execuţia superbă a lui Kevin De Bruyne a trimis Brazilia acasă, deşi sud-americanii sperau să ajungă până în finala Campionatului Mondial. După ce fanii au reacţionat dur la adresa Braziliei la finalul meciului, acum a venit şi rândul presei internaţionale.

Presa internaţională a desfiinţat Brazilia după eşecul cu Belgia

“Un Mondial contrar aşteptărilor. Belgia anulează Brazilia. De Bruyne top, Neymar flop”, a scris Gazzetta.it. Jurnaliştii de la Bild l-au luat la ţintă pe starul lui PSG. “Neymar zboară de la Cupa Mondială!”. As: “Belgia o face pe Brazilia să plângă!”, iar Marca: “Brazilia a intrat în pământ!”. “Putin fotbal si mult teatru” au scriu argentinienii de la Ole

Neymar a fost principala ţintă a jurnaliştilor de la Bild, după ce Brazilia a fost eliminată de Belgia de la CM 2018
Jurnaliştii de la Bild l-au ironizat pe starul lui PSG. “Neymar zboară de la Cupa Mondială!”

Belgia va juca a doua semifinală de Campionat Mondial din istorie

Până la duelul cu Belgia, Brazilia nu pierduse niciun meci oficial din ultimele 16, în timp ce belgienii au ajuns la 23 de partide consecutive fără eşec. Cele 26 de şuturi ale Braziliei (9 pe poartă) au fost insuficiente pentru ca naţionala lui Tite să egaleze Belgia. Astfel, europenii vor juca a doua semifinală de Campionat Mondială din istorie, după cea din 1986.

La turneul final din 2014, Brazilia a încheiat pe poziţia a 4-a, după ce Germania a umilit-o 1-7, iar Olanda s-a impus cu 3-0 în finala mică.

După ce Brazilia a fost eliminată de la Campionatul Mondial 2018, în lupta pentru marele trofeu rămân doar echipe europene, Belgia, Franţa, Rusia/Croaţia, Suedia/Anglia.